A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hírek, újdonságok


 
A fogápolás mindennapjaink szerves része, mégis a fogainkat érintő problémákkal gyakran nem tudunk mit kezdeni.

 
Ha már valakinek hitelre van szüksége, természetes, hogy a legkedvezőbb konstrukciót szeretné megtalálni. Ennek az egyik legegyszerűbb módja az online hiteligénylés.

 
Ha kicsi a lakás, ha egy helyiségnek több funkciót kell betöltenie, ha nem szeretjük a zsúfoltnak látszó tereket, és ha kedveljük a különleges vagy akár extravagáns belső tereket – akkor az áttetsző, üveg- és plexibútorok nyújtanak tökéletes megoldást. Ez az egyre népszerűbb és divatos bútortípus bizony alaposan megmozgatja a formatervezők fantáziáját…

 
Mikor a napok rövidülnek, a sötétség hamarabb beszorít minket az udvarról vagy a teraszról. De ne essünk kétségbe – a kültéri világítás meghosszabbítja a nappalokat és több időt tölthetünk a szabadban.

 
Elsősorban az őszi-téli, kora tavaszi időszak kellemetlen jelensége az évről-évre visszatérő influenzajárvány. Pontosan ma sem tudjuk, mi indítja be minden évben, szinte naptári pontossággal a vírus aktiválódását.

 
Hazánkban még kicsit idegenkednek a gondolattól, hogy idegenekre bízzák a rendezvényszervezést.

 
Az udvarlás napjainkban, már korántsem olyan egyszerű, mint volt. Régebben egyértelmű meg voltak határozva a „randi-etikett” szabályai és mindenki ezt követte. A férfi kinyitotta az ajtót a nő előtt, le- és felsegítette a kabátját, és legkésőbb kilencre hazavitte. A párok az első randin egy cukrászdába mentek, a másodikon egy kis étterembe, a harmadik egy házibuliban és a negyedik randi leggyakrabban már az esküvő volt.

 
Itt az ideje, hogy megtudjuk a 3D filmek titkát, azaz mitől lesz háromdimenziós.

 
Tesztek bizonyítják, hogy mikor a biztonságról, vagy az időállóságról van szó a pár tízezer forintos acélajtók legalább olyan jó szolgálatot tesznek, mint az ötször többe kerülő üvegszálas vagy tömör-fa bejárati ajtók. Azonban ez mégsem jelenti azt, hogy hosszútávon az acélajtó jelenti a legjobb megoldást.

 
Sokak számára egyértelmű ez a kérdés, mégis egyre nagyobb számban vannak hazánkban, akik hobbiként űzik a síelést vagy snowbordozást. Az itthoni lehetőségek színvonala már-már egész magas fokú, mégsem lehet egy lapon említeni a szlovák vagy az osztrák sípályákkal.