A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

A rövid haj igenis szexi – 2015-ben is


2015 számos értelemben a változások évének tekinthető és nincs ez másként a frizura trendek területén sem. Idén a formabontó, vagány és bátor megoldásoké lesz a főszerep, a lényeg a különlegesség és persze az egyediség, ezért ha úgy érzed eljött az ideje a váltásnak, akkor ezúttal nyugodtan kérhetsz egy rövid, de szexi frizurát, mellyel garantáltan megzabolázhatod ezt az évet.

A klasszikus bubi

A bubi frizura már tavaly is hatalmas népszerűségnek örvendett, ám csak idén indul igazi hódító útjára. Sikerének titka egyértelműen az egyszerű, de nagyszerű mivoltában rejlik, hiszen rendkívül könnyen formázható, tökéletes frizura. Ha jól van levágva, akkor minimális rásegítéssel, szinte azonnal a helyére ugrik, ha pedig hosszúkásabb arccal vagy megáldva, akkor akár frufrut is választhatsz hozzá, hogy még inkább kiemeld vonásaidat. Ez az igazán klasszikus, de közben elegáns frizura szinte bármilyen hajszínnel remekül mutat, de ha egy kis fűszert is szeretnél vinni a dologba és még inkább a vagány vonalat erősíteni, akkor válaszd az idei év egyik legtrendibbnek számító színét, vagyis a fahéj vöröset.

Légy bevállalós!

Egy szép arcformát szinte bűn elrejteni egy-egy bonyolultabb vágással, ezért ha neked is szép nagy szemeid és telt ajkaid vannak, érdemes lehet elgondolkodnod egy merészebb fazonon. Egyébként az idei szezon kedvez a bevállalós hölgyeknek, mind sminkek, mind ruhák, mind pedig frizurák tekintetében, ezért ha te is egy vagány és bevállalós csajszi vagy, akkor nyugodtan válassz egy merően más megoldást. Az aszimmetrikus frizura, igazán nőies lehet, ha hagyod érvényesülni vonásaidat, tehát a fentebb említett telt ajkakat és igéző szemeket. Ám arra érdemes odafigyelni, hogy ez a frizura egy hangsúlyos sminkkel mutat igazán jól, ezért ha te kevésbe fested magad, akkor az aszimmetrikus fazon helyett jobb, ha valamilyen természetesebb megoldást választasz.

Bájos vonalak

Ha az extravagáns megoldások nem a te asztalod, de mégis valamiféle változásra vágysz, akkor számodra tökéletes megoldás lehet a bájos pixie, amely ugyan kiemeli vonásaidat, de közben laza kócos megoldásaival megőrzi természetességet. Emellett pedig ez a kissé borzas frizura kevésbé kelt merev hatást, nem úgy, mint aszimmetrikus testvére. Emellé a frizura mellé nagyon könnyű sminket választani, ugyanis egy merészebb, vadabb, de egy natúr makeuppal is remekül mutat. Elkészítése pedig roppant egyszerű: szárítás előtt egy kis hajhab és tulajdonképpen kész is a frizura.

Férfiasabb vonalak

A vagány hipszter csajok kedvenc stílusa a nerd, amely bár kicsit férfiasabb vonalakat képvisel, mégis egy jól megválasztott sminkkel, kiegészítővel és ruhával igazán nőies tud lenni. A nerd irányzatra a mértani pontossággal vágott, de közben mégis lazán oldalra omló frizura a jellemző, melyet egy vastag keretes szemüveg rendkívül jól kiegészít. Ez a fazon szintén remekül hagyja érvényesülni arcformádat és kerekebb, de hosszúkásabb arcformával is kitűnően mutat.