Otthon - Hírek, újdonságok


 

Ma már a legkisebb kertben is építhetünk sziklakertet, hiszen kisebb kövek egymásra rakásával, majd a gondosan kiválasztott növények betelepítésével kellemes színfoltot varázsolhatunk kertünkbe.

 

 

Beköltöztél az új lakásodba, de nem tetszik a konyhaszekrény? Ha a fürdőszobád egysíkú vagy a hálón változtatnál valamit, de ha nem akarsz egy vagyont költeni rá, akkor is tudunk tippeket adni! A „csináld magad” mozgalom a bútorokat is elérte, ismerkedj meg vele!

 

 

Beköszöntött a tavasz, de nem tudod, mivel teremthetnél tavaszi hangulatot a lakásban? Íme, néhány egyszerű ötlet, mellyel garantáltan becsempészed otthonodba a tavaszt.

 

 

A minimálra esküszöl? Akkor ezt a lakberendezési stílust éppen neked találták ki. Ám fontos, hogy alkalmazása néhány alapszabályt követel. Cikkünkből most megtudhatod, melyek ezek.

 

 

Biztos te is jártál már úgy, hogy sütés alkalmával a tésztád már csak azért sem lett olyan állagú, mint ahogyan szeretted volna. Tippjeink most segítségedre lehetnek abban, hogy a sütés még véletlenül se váljon rossz élménnyé, a konyha pedig katasztrófa sújtotta övezetté.

 

 

Bár az időjárás eléggé szeszélyes, hivatalosan még csak az őszben járunk. Ilyenkor azonban hajlamosak vagyunk begubózni és belefeledkezni a szürkének hitt hétköznapokba. Nem is sejtve, hogy az ősz színei tekintetében a legszínesebb, melynek segítségével hamar kilábalhatunk a melankóliából. Ha te is szeretnéd otthonod hangulatát feldobni, akkor cikkünk épp neked szól. Őszi dekorációs tippjeink segítségével könnyedén varázsolhatsz kellemes hangulatot lakásodba, mindezt költséghatékonyan és mindenféle háttértudás nélkül.

 

 

A paradicsom felhasználását illetően talán eszünkbe sem jut, hogy ez a rendkívül finom zöldség mennyi formában fogyasztható. Ha jó előre gondolkodtunk és a kis konyhakertünkben termesztettünk paradicsomot, akkor most az őszi-téli hónapokban sem kell mellőznünk kedvencünket, ugyanis felhasználást illetően készíthetünk belől befőttet, de akár házi készítésű ketchupot is. Lássuk hogyan és milyen hozzávalók, szükségesek hozzá.

 

 

Ahhoz, hogy a konyhában is megálld a helyed, már időben el kell, kezdenek elsajátítani az alapokat. Ugyanis főzni egyáltalán nem könnyű feladat, de nem is kell hozzá egyetemi végzettség csupán csak meg kell találnunk azt a valakit, akit segít nekünk szárnypróbálgatásaink során. Tippjeink segítségével szinte biztosra veheted a vasárnapi ebéd sikerét. Kalandra fel!

 

 
azaz egy helyszín, több hangulat. Bízzuk a lámpákra ezt a feladatot.
 

 
Friss levegőt mellé egy kis természetet is varázsolhatunk a lakásba