A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hírek, újdonságok


 

Bár a stressz alapjaiban véve lelki folyamat, mégis ha túl sokat aggodalmaskodunk az bizony az egészségünk során is felvethet néhány problémát. Ugyanis a sok stressz képes befolyásolni az érzékelésünket, az anyagcsere folyamatainkat, melynek következtében számos testi panasz jelentkezhet. Íme 4 tünet, ami egyértelműen arra utal, hogy sokat stresszelünk!


 

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kókuszolaj használata, ugyanis felhasználási területeit tekintve rendkívül sokoldalúnak bizonyul. Az ételek elkészítésétől kezdve egészen a hajápolásig alkalmazható, így nem csoda, hogy egyre többen élnek a természet egyik nagy csodájának kimeríthetetlen lehetőségeivel. Cikkükben most összegyűjtöttük a kókuszolaj legfontosabb tulajdonságait.


 

Szeretnél változtatni az életmódodon, de állandóan csak a kifogásokat keresed? Túlságosan nehéz vállalkozásnak tűnik, ezért úgy döntesz, inkább bele sem vágsz? Pedig jobb, ha tudod, hogy az életmódváltás csakis elhatározás kérdése, ami bár nem könnyű, de hosszútávon mégis csak nagyon megéri. Ugyanis, ha fejben eldöntöd, senki nem tántoríthat el. Tippjeink segítségével most némi iránymutatást igyekszünk adni annak érdekében, hogy könnyebben láthass neki vadonatúj életednek!


 

Manapság már egyáltalán nem szokatlan, ha nőtársaink különböző szépészeti beavatkozásoknak vetik alá magukat, mindezt annak érdekében, hogy megőrizzék a legjobb formájukat…


 

A mozgásszegény életmód egyre több betegség okozója lehet és erre nincs pozitív hatással az sem, hogy ma már szinte mindenhol lehetőségünk van lifttel közlekedni. Nyilván kényelmesebb, de alapesetben nem mindig indokolt. Ezért felmerül a kérdés: lifttel vagy lépcsőn? Akik a lépcsőzés mellett teszik a voksukat a lifttel szemben, azok hosszabb életűek lesznek? Lássuk, milyen érvek szólnak a lépcső mellett és miért is döntünk okosan, ha hanyagoljuk az újkor trendjét.


 

Kaland vagy kihívás lakókocsival vagy sátorral utazni? Manapság is igen népszerű a kempingezés, egy-egy területen egész kis falu épül fel nyáron a strandok közelében. Íme, néhány indok miért érdemes a sátor vagy a lakókocsi mellett dönteni szállásként!


 

A visszerek és a velük járó égető fájdalom hamar megkeserítheti mindennapjainkat. Cikkünkből megtudhatod, miért alakulnak ki a visszerek és hogyan csillapíthatod a már kialakult fájdalmat!


 

Kalapot legtöbbször a divat és a védelem miatt hordunk manapság. Az mindenesetre biztos, hogy a megfelelő kalap kiválasztása nem feltétlenül könnyű feladat. Segítségképpen körbenéztünk, milyen fejfedők mellett dönthetünk a mustra során!


 

Mi ösztönözte a Mazda mérnökeit a Skyactive technológia kifejlesztésére? A kevesebb fogyasztás mellett a nagyobb hatékonyság és teljesítmény elérése, továbbá számtalan környezetbarát működési előnyök kiaknázása.


 

Nehéz elképzelni egy olyan világot, ahol futurisztikus autókkal rójuk a kilométereket, miközben védjük a környezetünket is. Az elektromos és hibrid autók után jön a következő lépés – a sűrített levegővel működő autó!