A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hírek, újdonságok


 

Újév, új fogadalmak? Végre elhatároztad, hogy formába hozod magad? Unod, hogy állandóan fáradt és legyengült vagy? Ha az alábbi kérdésekre igennel feleltél, akkor bizony cikkünk neked szól, hiszen néhány tipp segítségével elkalauzolunk a kezdő fitnessesek világába.


 

Rohanó életmódunk egyik negatív velejárója, hogy gyakran nem figyelünk oda testünk jelzéseire, nem tulajdonítunk jelentőséget a fájdalomnak. Még akkor sem, ha rendszeresen jelentkezik, inkább bekapunk egy tablettát és ezzel rövidre is zárjuk a fájdalommal folytatott bájcsevejt. Fel sem merül bennünk, hogy tüneteink akár egy súlyos betegségre is utalhatnak, egy olyan alattomos betegségre, ami minden tizedik nőnél jelentkezik, és aminek kialakulásának oka máig rejtély még az orvostudomány számára is.


 

Te is gyakran vagy rosszkedvű? Akkor most tippjeink segítségével megtudhatod, hogy milyen trükköket érdemes bevetned a jókedv érdekében.


 

Újév, új remények, új csodák. Ráadásul az asztrológia is nekünk kedvez, ugyanis a Jupiter, a kozmikus szerencse istene idén ellát majd minket minden

jóval. Lássuk, mik a jóslatok a 2015-ös évre.

 

Biztos te is jártál már úgy, hogy sütés alkalmával a tésztád már csak azért sem lett olyan állagú, mint ahogyan szeretted volna. Tippjeink most segítségedre lehetnek abban, hogy a sütés még véletlenül se váljon rossz élménnyé, a konyha pedig katasztrófa sújtotta övezetté.


 

Közeleg a karácsony, de nem tudod, milyen sminket is válassz? Összeállításunkból most megtudhatod, milyen irányzatok hódítanak az idén és segítünk elkészíteni is azt.


 

Munka és család egyensúlya? Nehéz megtalálni az aranyközéputat? Mások hogy csinálják? Olvass tovább hiszen van remény, hogy te is kiegyensúlyozott harmonikus családot teremts munka mellett.


 

Akár tetszik, akár nem, borotválni márpedig kell. Igen, még télen is. Akármilyen csábító is a gondolat, hogy a nagy hidegben elodázzuk a heti-kétheti szőrtelenítést, mondván hosszú nadrágban senki sem látja, a helyzet az, hogy az igényesség velejárója a rendszeres szőrtelenítés is.


 

Kikapcsolódnál, de nem tudod hogyan? Tippjeink segítségével most megtudhatod milyen programokat érdemes beiktatnod, ha szeretnéd izgalmassá varázsolni a téli szezont is.


 

Nem tudod mit viselj az idei szezonban? Tanácstalan vagy a vásárlás során? Akkor most cikkünkből megtudhatod mik azok az elengedhetelen darabok, melyeket érdemes beszerezned a közelgő téli hónapokra.