A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hírek, újdonságok


 

Ma már alig találkozunk olyan emberrel az utcán, aki nem rendelkezik okostelefonnal. És az okostelefonhoz most már okosóra is dukál!


 

Ma már a legkisebb kertben is építhetünk sziklakertet, hiszen kisebb kövek egymásra rakásával, majd a gondosan kiválasztott növények betelepítésével kellemes színfoltot varázsolhatunk kertünkbe.


 

Csak hangzatos nevek vagy tényleg jobbak a bio- vagy a natúr kozmetikumok? Utána jártunk, mit is jelentenek ezek az elnevezések a piperecuccok területén!


 

A vegetáriánus szó hallatán a laikusok első kérdése, hogy mit esznek? Szinte hihetetlen a normál étrendűeknek, hogy lehet csak zöldségeken élni?! A helyzet azonban nem ennyire egyszerű!


 

A jógáról a legtöbbünknek a relaxáció és a harmónia jut eszébe, de igazunk van? Ha arra gondolunk, hogy a jóga gyakorlatok során a belső békét keressük, akkor nagyot nem tévedünk!


 

A kettlebell nem a mai kor vívmánya, hanem egy egyszerű eszköz, mely segítségével rövid időn belül is látható lesz a változás! Tetszeni akarsz magadnak a tükörben, nem?!


 

Beköltöztél az új lakásodba, de nem tetszik a konyhaszekrény? Ha a fürdőszobád egysíkú vagy a hálón változtatnál valamit, de ha nem akarsz egy vagyont költeni rá, akkor is tudunk tippeket adni! A „csináld magad” mozgalom a bútorokat is elérte, ismerkedj meg vele!


 

Kedvenceink társaságában történő sportolás egyre nagyobb teret hódít. Előbújtak már az első napsugarak, ideje minél több időt aktívan a szabadban tölteni - természetesen együtt!


 

A képesítésen alul vállalt munka nem ciki. Lássuk, milyen érvek szólnak mellette.


 

Egy kényeztető estére vágysz, amikor csak magadban vagy? Cikkünkben most néhány ötletet adunk ahhoz, hogy miként varázsolhatod fürdőszobádat igazi wellness szalonná és töltődhetsz fel testileg és lelkileg.