A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hírek, újdonságok


 

Talán soha nem is volt. Ám az biztos, hogy bármilyen online társkereső oldalra is tévedünk szinte biztos, hogy adatlapunk egyik kulcskérdése, dohányzási szokásainkra van kiélezve. A logika azt diktálná, hogy a cigarettázók szívesen ismerkednének szintén pöfékelő személyekkel, ám a statisztikai adatok nem egészen ezt mutatják.


 

A szülők közti egyik legnagyobb dilemma, hogy vajon adjanak-e gyermekük szájába cumit vagy sem? Egyesek már az első pillanattól kezdve igyekeznek kisbabájukat cumival elhallgattatni, míg mások egyenes ódzkodnak a cuminak még a gondolatától is. Mi a jó megoldás? Egyáltalán van ilyen?


 

Mit meg nem adnál jó kis feketéért a reggeli szürkületben? Alig várod, hogy elkortyolgasd kedvenc tejeskávédat? De vajon azt is tudod, hogy a kávé íz világa van oly széles spektrumú, mint a boroké? Körültekintően választod ki a számodra megfelelő ízt vagy csupán random leemeled a polcról a legszimpatikusabb kiszerelést? Cikkünk segítségével most elkalauzolunk a kávék rejtelmes világába, hogy te mind az ízek szerelmese, megtudhasd mit is miért is érdemes választani.


 

Ahhoz, hogy a konyhában is megálld a helyed, már időben el kell, kezdenek elsajátítani az alapokat. Ugyanis főzni egyáltalán nem könnyű feladat, de nem is kell hozzá egyetemi végzettség csupán csak meg kell találnunk azt a valakit, akit segít nekünk szárnypróbálgatásaink során. Tippjeink segítségével szinte biztosra veheted a vasárnapi ebéd sikerét. Kalandra fel!


 

Az idei szezon ékszerként tekint körmeink szépségére, ezt pedig a legkülönbözőbb megoldások használatával éri el. Ezernyi vibráló szín és árnyalat közül válogathatunk, ráadásul az ombre vagy a körömdísz sem lesz tabu.


 

Bár az irodai környezet tökéletes helyszínnek látszik arra, hogy új kapcsolatokat építs, esetleg barátságokat alakíts ki, a helyzet, az, hogy mint minden munkahelyen, az irodában is adódhatnak kellemetlen helyzetek.


 

A telefonunkkal kelünk és fekszünk. Nulla huszonnégy online vagyunk, közösségi jelenlétünk folyamatos. Sms-eket írunk és fogadunk, e-mailezhetünk akár a metrón vagy a buszon, de még sétálás közben is. Az Interneten lóghatunk unalmas perceinkben.


 

Bár manapság mi is egyre több formájában fogyasztjuk, számunkra a mai napig egzotikumként tartják számon ezt dél-kelet ázsiai különlegességet. Pedig a kókusz és annak immunerősítő, gombaölő és antibiotikum tartalma az, mely felelős az ottaniak szép hajáért és bőréért illetve edzett immunrendszerükért.


 

Végérvényesen is beköszöntött az ősz, de neked még fogalmad sincs, hogy milyen lábbelit válassz az esősebb időre? Összeállításunkból most megismerheted az őszi cipőtrendeket illetve azt is megtudhatod, hogy a különböző alkalmakra milyen stílus dukál.


 

Biztosan te is szeretnéd ellesni azoknak az embereknek a trükkjeit, akiknek minden reggel jól indul, egy új nap reményében boldogan kelnek ki a pihe-puha ágyikóból. Te azonban éppen, hogy csak kikászálódsz, és kávé után sóvárogsz? Utálod a hétfő reggeleket és úgy érzed a pozitivizmust nem neked találták ki? Akkor cikkünk éppen neked szól, hiszen összegyűjtöttünk öt szuperbiztos trükköt, melyek segítségével a te reggeled is lehet jókedvű.