A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hírek, újdonságok


 
Modern életvitelünk a nap nagy részében a négy fal közé szorít bennünket, pedig fényre nemcsak a virágoknak, nekünk, a szervezetünknek is nagy szüksége van.

 
Az új évvel megjelennek a különböző irányzatok újdonságai is – nézzük most egy kicsit a divatvilág szemszögéből.

 
Napjainkban óriási a választék, ha dohányzóasztalokról van szó, de akkor honnan tudhatjuk, hogy jó minőségű bútordarabot vásárolunk-e?

 
Minden utazási iroda kínál last minute utakat, de főszezonban nehezen lehet igazán jót kifogni. Egyáltalán vannak igazán olcsó ajánlatok? Hogyan találjuk meg a legjobb úti célokat a legkedvezőbb árakon

 
Valójában a választás teljesen rajtunk múlik. A választásnál a legfontosabb tényezők a biztonság és kényelem (ne érezzük feszéjezve magunkat). A zsírégetés ugyanolyan nehéz feladat egyedül vagy személyi edzővel. Az is igaz, hogy vannak napok mikor szinte vágyunk együtt edzeni másokkal egy edzőteremben, míg más napokon inkább ki sem mozdulnánk otthonról.

 
Vannak, akik babonaságnak tartják, vannak, akik mélyen hisznek benne… Bárhogyan is gondoljuk, a színeknek fontos szerepük van életünkben, hatással van hangulatunkra, sőt nem ritkán egészségi állapotunkat is kedvezően befolyásolhatjuk színterápiával.

 
Sok mindent megtudhatunk testünkről, ha megmérjük a vérnyomásunkat, a nyugalmi pulzusunkat, kiszámoljuk a BMI-nket és ellenőrizzük a testzsírszázalékunkat.

 
Nemrégiben egy kutatás során dohányzó szülőket kérdeztek arról, mit szólnának, ha gyermekük rászokna a cigarettára – amire egyébként nagy esélyük van.

 
Ha sikerült megszabadulnunk attól a régi beidegződéstől, hogy pénzügyeinket csak bankfiókban intézhetjük, akkor az internet segítségével időt és pénzt is megtakaríthatunk.