Adatvédelmi szabályzat

A Nail Shop Bt. kiemelt figyelmet fordít a www.ratalalsz.hu weboldal látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelmére.

Adatvédelem

Részletes adatkezelési tájékoztatónk letőlthető itt: Rátalálsz.hu Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelés

A Ratalalsz.hu weboldalt üzemeltető Nail Shop Bt. a személyes adatokat és képeket akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató a regisztrációs kérdőívet kitölti, és a Regisztrálok gombra kattint, vagy Facebook regisztráció esetén elfogadja az alkalmazás használatát.

A Rátalálsz.hu oldalon lévő Facebook közösségi modul adatforrása a www.facebook.com webhelyen regisztrált felhasználó nyilvános, közzétett saját profilképe. Az adatkezelés időtartamára, és módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire a facebook.com közösségi oldal felhasználásra vonatkozó általános szabályzata (https://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf), és adatvédelmi irányelve (https://www.facebook.com/about/privacy/) szerint történik.

A weboldalon az adatvédelem menüpont mutat jelen Adatvédelmi irányelvekre abból a célból, hogy a látogató annak teljes ismeretében döntsön a hozzájárulás megadásáról vagy megtagadásáról.

Adattovábbítás

A regisztráció során megadott személyes adatokat és képeket a Nail Shop Bt. mint üzemeltető felhasználhatja marketing célokra, azon felhasználók adatait akik a regisztrációs szabályzatot elfogadták és később nem iratkoztak le róla. Az Adattovábbításra vonatkozó részletes szabályozás az Adatkezelési Tájékoztatóban található.

Adatbiztonság

A Nail Shop Bt. számára a regisztrációs kérdőív kitöltésével átadott személyes adatokat csakis olyan jellegű a célra használja fel, amire tulajdonosa a hozzájárulását adta.
A Nail Shop Bt. által őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek.
Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását. Az Adatbiztonságra vonatkozó részletes szabályozás az Adatkezelési Tájékoztatóban található.

Az adatvédelemmel kapcsolatos információkért, illetve amennyiben szeretné, hogy töröljük adatait a regisztráltak adatbázisából, azt a Kapcsolattartás oldalon küldött üzenetével tudja megtenni.