A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Azonnali értesítések

A webes technológiák fejlődésével lehetőség nyílt arra, hogy a társkeresők a böngészőn keresztül azonnali értesítéseket kapjanak az egyes eseményekről, mint új üzenet, flört, megnéztek. Az üzenet a képernyőn megjelenik akkor is, ha a böngésződben éppen nincs megnyitva a Rátalálsz.hu weboldal. Megjegyzés: A funkció CSAK asztali számítógépeken és laptopokon érhető el!

Új értesítés

Ennek a fejlesztésnek köszönhetően, ha a böngésződ meg van nyitva, amelyikkel feliratkoztál az értesítésekre és engedélyezted is, azonnal megkapod, ha valaki megnézi a profilod, üzenetet ír, vagy flörtöt küld. Az alábbiakban bemutatjuk hogyan engedélyezheted az azonnali értesítéseket, vagy hogyan kapcsolhatod vissza, ha régebben nem engedélyezted.

Értesítések engedélyezése

Amint belépsz a Rátalász.hu weboldalra a profil oldalon megjelenik az engedélykérés az értesítésekre, ha még nem engedélyezted, vagy tiltottad. Ez Firefox, Chrome, Edge, Safari és Opera böngészőkben egyaránt elérhető. Ha szeretnél értesítéseket kapni, engedélyezd.

Engedélyezés

Nézzük meg a három legismertebb böngésző esetében hogyan lehet ki és bekapcsolni az értesítéseket utólag. Ezekkel az eljárásokkal letiltható akkor is az értesítés, ha már egyszer engedélyezted.

Firefox értesítések ki-be kapcsolása

Amennyiben engedélyezted az értesítéseket, de már nem szeretnéd tovább kapni, kikapcsolhatod az alábbi módon. A címsor melletti információs gombra kattintva jelenik meg az oldal információs panel. Itt megjelenik az értesítések rész, egyszerűen töröld az engedélyezést. A módosítást követően az F5 gomb segítségével frissítsd az oldalt.

Tiltás

Ha szeretnéd visszakapcsolni az értesítéseket, ugyanazon a panelen megteheted, csak töröld az ideiglenes, vagy végleges tiltást. A módosítást követően az F5 gomb segítségével frissítsd az oldalt.

Új engedély

Chrome értesítések ki-be kapcsolása

Chrome böngésző esetében, ha engedélyezted az értesítéseket, de már nem szeretnéd tovább kapni, kikapcsolhatod az alábbi módon. A címsor melletti információs gombra kattintva jelenik meg az oldal információs panel. Itt megjelenik az értesítések rész, egyszerűen állítsd át "Letiltás" állapotra. A módosítást követően az F5 gomb segítségével frissítsd az oldalt, de a böngésző is felszólít az oldal újratöltésére.

Tiltás

Ha szeretnéd visszakapcsolni az értesítéseket, ugyanazon a panelen megteheted, csak állítsd vissza "Kérdezzen rá (alapértelmezés)" módra. Ebben az esetben a lap újratöltésekor engedélyt fog kérni az értesítésekre, ahogyan a leírás elején látható. A módosítást követően az F5 gomb segítségével frissítsd az oldalt, de a böngésző is felszólít az oldal újratöltésére.

Új engedély

Safari értesítések ki-be kapcsolása

Safari böngésző esetében kicsit eltérő a beállítás, mint Firefox, vagy Chrome használatakor. Az értesítések beállítása a böngésző beállításaiban található. Magyar nyelvű Safari esetében a „Szerkesztés / Beállítások / Értesítések”, angol menü esetén a „Edit / Preferences / Notifications” menüpont alatt érhető el. Az értesítés beállítások panelen találjuk a webhelyeket, itt kell bejelölni, hogy engedélyezzük, vagy letiltjuk az értesítéseket.

Tiltás

Amennyiben még nincs engedélyezve az értesítés, a Safari is megjeleníti az engedélykérést az értesítések megjelenítéséhez. Itt is engedélyezhető, vagy tiltható az azonnali értesítés, majd később a fenti beállításokban módosítható.