A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Hírek, újdonságok


 

A minimálra esküszöl? Akkor ezt a lakberendezési stílust éppen neked találták ki. Ám fontos, hogy alkalmazása néhány alapszabályt követel. Cikkünkből most megtudhatod, melyek ezek.


 

Babát terveztek, de nem akar összejönni? Szeretnéd tudni, melyek azok a napok melyek során a legvalószínűbb a teherbe esés? Cikkünkből most megtudhatod mire érdemes odafigyelnetek, ha családalapításon gondolkoztok. Baba projectre fel!


 

Ha te is természetes módon szeretnéd elérni a kívánt testsúlyt, akkor cikkünkből most megtudhatod, mely ételek járulhatnak hozzá diétádhoz.


 

Bár még a tél utolsó heteiben járunk, de már sokunkat megcsapott a tavasz közelgő hangulata. Ha szeretnél képben lenni az idei szezon trendjeivel, akkor olvasd el cikkünket, melyben némi előrejelzést nyújtunk a tavaszi idényre.


 

Nyilván sokkoló élmény, amikor csemetéd abba a korba lép, hogy aktív internet felhasználóvá válik. Ráadásul a világhálón számos veszély leselkedhet rá. Cikkükben most néhány tanácsot adunk a rémült szülőknek azzal kapcsolatban, hogy miként védhetik meg gyermekeiket az internet káros hatásaitól.


 

Reggel munka előtt nincs időd sminkelni? Íme, néhány egyszerű trükk, amivel gyorsan és hatékonyan varázsolhatsz magadnak natúr sminket.


 

Napjainkban egyre gyakrabban hallunk a személyes brand kialakításáról, valamint hogy a tudás és a szakértelem már önmagában kevés lehet az áhított állás elnyeréséhez. Nézd meg milyen apró, mégis fontos összetevői vannak a sikeres énmárka kialakításának!


 

Nem tudod milyen lehetőségekkel élhetsz a téli hidegben? Esetleg eltántorít a hűvös idő? Tippjeink segítségével nem kell félredobnod az edzőcipőt, ugyanis télen is ugyanolyan fitt lehetsz, mint az év többi részében.


 

A magas koleszterinszint ártó hatása köztudott, amely alattomos módon, szépen lassan fejti ki hatását, és ami visszafordíthatatlan károkat okozhat a szervezetben. Ezért rendkívül fontos, hogy egészségünk megőrzésének érdekében fokozottan figyeljünk a megelőzésre.


 
Gondoltad volna, hogy meghatároz a szín amit viselsz? Ezek a színek hatása, hatással van hangulatunkra is. Nincs ez máshogy a körmünknél sem! Olvass tovább, hogy megtudd mit árul el rólad a manikűröd színe!