A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Egészség - Hírek, újdonságok


 

Bár manapság mi is egyre több formájában fogyasztjuk, számunkra a mai napig egzotikumként tartják számon ezt dél-kelet ázsiai különlegességet. Pedig a kókusz és annak immunerősítő, gombaölő és antibiotikum tartalma az, mely felelős az ottaniak szép hajáért és bőréért illetve edzett immunrendszerükért.


 
Biztosan te is érezted már magadon, hogy egy nehéz nap után hazaérve fáj a derekad, a lábaid is picit sajognak, a vállaid is elnehezülnek. Ilyenkor egy forró fürdő is sokat segíthet, azonban az igazán szerencséseknek van módjuk arra is, hogy beüljenek egy infraszaunába. Ahol kényelmesen el lehet felejteni a nap fáradalmait.

 
Friss levegőt mellé egy kis természetet is varázsolhatunk a lakásba

 
A hosszú téli hónapok változatos időjárásának következtében szervezetünk tavaszra teljesen kimerül. Mind a téli hónapokban a kevesebb napfény hatására kialakult szervezetünknek igen fontos D vitamin hiány, mind az egyoldalú táplálkozás közre játszik a tavasz megjelenésekor érezhető levertség tüneteiben. Így azok, akik télen rendszeresen kint voltak a friss levegőn, azoknak a szervezete könnyebben legyőzi a tavaszi ébredezés fáradékonyságát.

 
Ki ne szeretne egészségesen élni? Ehhez az egészséghez hozzá tartoznak a különféle természetes édesítő szerek használata is, hiszen kevesebb kalória tartalommal rendelkeznek, nem káros a fogainkra, valamint szervezetünk számára is jóval könnyebben lebontható, emészthető.

 
Modern életvitelünk a nap nagy részében a négy fal közé szorít bennünket, pedig fényre nemcsak a virágoknak, nekünk, a szervezetünknek is nagy szüksége van.

 
Valójában a választás teljesen rajtunk múlik. A választásnál a legfontosabb tényezők a biztonság és kényelem (ne érezzük feszéjezve magunkat). A zsírégetés ugyanolyan nehéz feladat egyedül vagy személyi edzővel. Az is igaz, hogy vannak napok mikor szinte vágyunk együtt edzeni másokkal egy edzőteremben, míg más napokon inkább ki sem mozdulnánk otthonról.

 
Sok mindent megtudhatunk testünkről, ha megmérjük a vérnyomásunkat, a nyugalmi pulzusunkat, kiszámoljuk a BMI-nket és ellenőrizzük a testzsírszázalékunkat.

 
Nemrégiben egy kutatás során dohányzó szülőket kérdeztek arról, mit szólnának, ha gyermekük rászokna a cigarettára – amire egyébként nagy esélyük van.

 
A fogápolás mindennapjaink szerves része, mégis a fogainkat érintő problémákkal gyakran nem tudunk mit kezdeni.