A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Szabadidő - Hírek, újdonságok


 
Kell is, meg nem is, divat is, meg nem is. Mostanában sokszor válik vita tárgyává a kutyaruha kérdés. Ha állást kell foglalnom, akkor én az igen oldalon állok.

 
Ha úgy döntünk, hogy magunkhoz veszünk egy kutyát, néhány alapvető dolgot feltétlenül be kell szereznünk – függetlenül a méretétől, tartási helyétől, fajtájától.

 
A hosszú téli hónapok változatos időjárásának következtében szervezetünk tavaszra teljesen kimerül. Mind a téli hónapokban a kevesebb napfény hatására kialakult szervezetünknek igen fontos D vitamin hiány, mind az egyoldalú táplálkozás közre játszik a tavasz megjelenésekor érezhető levertség tüneteiben. Így azok, akik télen rendszeresen kint voltak a friss levegőn, azoknak a szervezete könnyebben legyőzi a tavaszi ébredezés fáradékonyságát.

 
2011-ben is beköszöntött a divat világába újdonságként a tavaszi/nyári napszemüveg trend, így itt az ideje, hogy felkészüljünk az idei év egyedi stílusaira. Manapság már nélkülözhetetlen kiegészítővé vált egy-egy divatos napszemüveg. A márkás napszemüvegek igazi versenye idén a fantáziát testesíti meg, s az 50-60-70-es évek hangulatát idézve új formákat jelentenek majd a mindennapokban.

 
Modern életvitelünk a nap nagy részében a négy fal közé szorít bennünket, pedig fényre nemcsak a virágoknak, nekünk, a szervezetünknek is nagy szüksége van.

 
Napjainkban óriási a választék, ha dohányzóasztalokról van szó, de akkor honnan tudhatjuk, hogy jó minőségű bútordarabot vásárolunk-e?

 
Minden utazási iroda kínál last minute utakat, de főszezonban nehezen lehet igazán jót kifogni. Egyáltalán vannak igazán olcsó ajánlatok? Hogyan találjuk meg a legjobb úti célokat a legkedvezőbb árakon

 
Vannak, akik babonaságnak tartják, vannak, akik mélyen hisznek benne… Bárhogyan is gondoljuk, a színeknek fontos szerepük van életünkben, hatással van hangulatunkra, sőt nem ritkán egészségi állapotunkat is kedvezően befolyásolhatjuk színterápiával.

 
Nemrégiben egy kutatás során dohányzó szülőket kérdeztek arról, mit szólnának, ha gyermekük rászokna a cigarettára – amire egyébként nagy esélyük van.

 
Mikor a napok rövidülnek, a sötétség hamarabb beszorít minket az udvarról vagy a teraszról. De ne essünk kétségbe – a kültéri világítás meghosszabbítja a nappalokat és több időt tölthetünk a szabadban.