A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Fogyókúra gyorsan - Melyiket válasszam?


Fogyókúra gyorsan - diéta fajták

Vércsoport - diéta

Az ABO-diéta szerint vércsoportunk alapvetően meghatározza, hogy milyen ételek illeszkednek hozzánk, melyek azok, amiket ideális fogyasztanunk. Ha fogyókúránk során figyelembe vesszük, milyen ételeket emészt meg könnyen a szervezetünk, mik vannak jó hatással a testünkre, hamarabb és könnyebben lefogyhatunk. A diéta pontosan meghatározza, hogy milyen élelmiszereket érdemes fogyasztania egy A, B, AB vagy O-s vércsoportba tartozó embernek és melyek azok, amiket messze el kellene, hogy kerüljön.

Atkins Diéta

Dr. Robert Atkins kórosan elhízott emberek lefogyasztására hozta léte ezt az étrendet évtizedekkel ezelőtt. Azóta sikeresen alkalmazzák a fogyni vágyók, bár egyes vélemények szerint nem egészséges a benne előírt táplálkozás, miszerint a szénhidrát szinte teljesen megvonásra kerül. Az Atkins diéta a magas fehérjetartalmú ételek fogyasztását támogatja és egyáltalán nem vagy csak nagyon alacsony mértékben engedélyezi a szénhidrátfogyasztást, mivel szerinte a szénhidrát hizlal a leginkább. A diéta négy szakaszból áll. A bevezetés, a folyamatos fogyás, az előkészítő megelőzés és a tartós megelőzés szakaszából.

Paleolit Diéta

Az olykor ősember diétaként is emlegetett táplálkozási rendszer a természetességre alapoz. Mint ahogyan az ősemberek sem ehettek gyári, finomított és feldolgozott élelmiszereket a diéta is előírja eme szabály megtartását. Csak azokat a dolgokat lehet enni, melyek a természetben megtalálhatóak. Kizárja tehát a termesztett növényeket, mint a gabonát és tenyésztett állatoktól származó termékeket, mint például a tejet is. Ezt a diétát sokan túl erősnek tartják, érthető okokból, de tény, hogy vannak, akik sikerrel alkalmazzák.

Ez csak három lehetséges módszer a fogyásra és még legalább ezer fogyókúra létezik, melyekről bővebben olvashatsz a gyorsfogyokura.net internetes oldalon. Itt garantáltan elindulhatsz a tökéletes alak felé vezető úton, hiszen rengeteg tanácsot és részletes tájékoztatást kaphatsz a diétákkal és az egészséges táplálkozással kapcsolatban