Az online ismerkedés egyszerre rizikós és izgalommal teli. Rizikós, mert nem tudni mit hoz az első randi, tetszeni fog-e egyáltalán élőben is az illető és izgalommal teli, mert végre kimozdulsz a komfortzónádból és kimered tágítani a határaidat. Ám az első randi mindig nehéz. A legtöbb randizó ugyanis végigparázza a találkát és folyamatosan csak az jár a fejében, hogy mindent elronthat vagy már el is rontott és persze a fő kérdés: vajon tetszünk-e a velünk szembe ülő félnek? Íme, négy jel, amiből garantáltan megtudhatod tetszel-e randi partnerednek.

Társkeresőink, nézd meg őket!
kopasz742

45 éves, Hatvan

gery32

38 éves, Balatonlelle

Imre6

40 éves, Fegyvernek

Istvan121

45 éves, Budapest

Nem vagy alig eszik

Ha valakit olyan nagyon sikerül lefoglalnod és lenyűgöznöd a puszta jelenléteddel vagy mindent elsöprő szövegeddel, hogy még enni is elfelejt, akkor nagy valószínűséggel az feléd irányuló figyelme nagyon jót jelent. Hiszen ez egyértelmű jelen annak, hogy figyel rád, érdekli, amit mondasz, olyannyira, hogy hagyja kihűlni a kávéját vagy elfelejti megenni a megrendelt ételt. Vigyázat: a gyakori kávészürcsölgetés ennek éppen az ellenkezőjét jelenti, az unalom jele és azé, hogy az illető nem igen tud mit kezdeni magával.

Jól érzem magam!

Ha a partnered jól érzi magát veled az első randi alkalmával, akkor valószínűleg meg is említi azt. Például utalást tesz rá, hogy milyen jó a hangulat vagy azt mondja „De szuper, hogy veled erről is lehet beszélgetni” A lényeg, hogy a pozitív visszajelzés egyértelműen azt jelenti, hogy randi partnered érdeklődést mutat az irányodba, ami nagy eséllyel enged következtetni egy második vagy harmadik randira is. Arra azonban feltétlenül figyelj oda, hogy ha egy pasi végig beszéli a randitokat, szinte csak a saját érdemeit felsorolva, az nem biztos, hogy az érdektelenségét hivatott tükrözni, sőt, nagyon is valószínű, hogy imponálni, tetszeni akar, csak rendkívül zavarban van. Ugyanis a pasik éppúgy félnek az első találka alkalmával, mint mi nők és így próbálják leplezni azt.

Szemkontaktus

Ha valakinek már az első randi alkalmával is belopod magad a szívébe, akkor a nem rest folyamatosan keresni a tekinteted. Igyekszik minél többször, hosszan és mélyen a szemedbe nézni, folyamatosan tartani a szemkontaktust. Nem nézelődik másfelé, csakis rád figyel. Ha szemezni igyekszik veled, viszonozd, pláne abban az esetben, ha a szimpátia kölcsönös, hiszen a másik is szeretne megbizonyosodni arról, hogy bejön-e neked.

A testbeszéd

Bár a testbeszéd ismerete nagyon összetett dolog, mégis van egy-két olyan fel, amely könnyedén értelmezhető mindenki számára. Ha azt tapasztalod, hogy a randi során partnered feléd fordul, mozdulataitok végig szinkronban vannak egymással, akkor az mindenképpen jót jelent, egyértelműen a kölcsönös szimpátia jele. Ha a randi során el-el nézeget, elfordul az pedig éppen az ellenkezőjét jelenti, már alig várja a randi végét. Persze bízzunk benne, hogy a legtöbb esetben inkább az őszinteség győz és ilyen esetben inkább közli a partner, hogy nem lesz folytatás.