A társkeresés egyik elengedhetetlen alappillére, nem más, mint az őszinteség. Akármilyen hihetetlen ez az internetes társkeresés alkalmával sincs másként, sőt fokozottan fontos, hiszen az online térben, egészen addig, amíg nem látjuk a másikat a bizalom kiépítése az adatlap majd egy-egy esetleges levélváltás ad alkalmat és teret. Persze füllenteni mind szoktunk, de fontos, hogy ez a mértékletesség és a jó ízlés határain belül maradjon. Lássuk mi az három dolog, amiben a srácok jó eséllyel füllentenek a cyber társkereső térben.

Társkeresőink, nézd meg őket!
feri1988

32 éves, Veszprém

fatime37

45 éves, Kecskemét

Simi13

42 éves, Harkány

pirosszekfu

68 éves, Kenderes

A friss fotók fontossága

A srácok körében az egyik legjellemzőbb hazugság, ha fotóik nem az aktuális megjelenésüket prezentálja, hanem még egy régebbi sportosabb, fiatalosabb és vonzóbb külsejüket. Persze ez nem jelenti azt, hogy az aktuális pasi ne nézne ki ma is szuperül, hanem egyszerűen arról, hogy bizony az ő önbizalmuk is ingatag. Így igyekeznek minél jobb színben feltüntetni magukat. Azonban régi fotókat feltölteni nem szerencsés, pláne ha a levélváltások és beszélgetések egy találkozóban teljesednek ki, ahol azonnal kiderül, hogyha a fotón látott személy már korántsem az a valaki. Ez hatalmas csalódás lehet, ráadásul a bizalom is meginoghat. A másik véglet, ha a teljesen beállított, műtermi fotókat töltik fel a srácok, bár ez kevésbé jellemző, de azért akad egy-egy ilyen kincs. Srácok, a legjobb, ha szóltok egy haverotoknak és teljesen természetes környezetben lőtök egy fotót. A mesterkélt megoldások amúgy sem keltik fel igazán a hölgyek figyelmét.

Az a bizonyos gyerek kérdés

Az internetes társkeresők adatlapjain ma már rendkívül sok adatot megadhatsz, többek között azt is, hogy van- e gyermeked vagy nincs. Ebben a kérdésben egyáltalán nem ajánlatos füllenteni, ugyanis a későbbiek során ez rendkívül kínos szituációkat eredményezhet. Kényes kérdés, tudjuk, de akkor is ebben az esetben is fontos az őszinteség. Illetve, ha még nincs gyermeked, de opciónak csak azért állítod be, hogy szeretnél, hogy evvel imponálj a potenciális hölgy jelölteknek, azzal is bakot lőhetsz. Hiszen hamar kibukik az igazság, ráadásul ne mondd azt, amit hallani szeretnének, ezzel ugyanis időt és energiát spórolhatsz meg. Ha te még nem tervezel babát, akkor mindenképpen azt az opciót állítsd be, így biztosan azok a csajok találnak majd rád, akik ebben a kérdésben is illenek hozzád.

Mennyi az annyi?

A harmadik leggyakoribb füllentés az életkor. A pasik egy népes tábora szeret játszadozni az életkorral, néhány évvel kevesebbet írnak be, hogy fiatalabb hölgyekkel randizhassanak. Megpróbálhatsz letagadni néhány évet, de ez kizárólag csak addig fog működni, amíg élőben nem találkoztok. Ezért érdemes mérlegelni, hogy megéri-e. Életkor tekintetében is az őszinteség a nyerő, ezért fiúk ne taktikázzatok az életkorotokkal, hiszen a lányok nem feltétlenül életkor, sokkal inkább egyéniség és szimpátia alapján döntenek.