Úgy érzed itt az ideje, hogy végre véget vess a szingliségnek? Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, de az nem akaródzik betoppanni az életedbe? Hidd, el nem a te igényeiddel van a probléma, egész egyszerűen arról van szó, hogy a párkeresés – pláne tartós szingliséget követően – egy hosszú folyamat, aminek a kulcsa nem más, mint a nyitottság. Tanácsaink segítségével most megtudhatod hogyan is vethetsz véget a szingliségnek és találhatod meg életed párját.

Társkeresőink, nézd meg őket!
vakeger

50 éves, Törökszentmiklós

Sandiano

46 éves, Hajdúböszörmény

manufaktura

47 éves, Szeged

Chriss8713

32 éves, Budapest

Levelezz a cyber térben

Az internetes társkeresés kiváló platform lehet azok számára, akik ismerkedni szeretnének, de persze csak abban az esetben, ha óvatosan és tudatosan használjuk azt. Ahhoz, hogy minél jobban kiaknázd a netes párkeresés lehetőségeid fontos lehet, hogy minél többet levelezz. Hiszen a levélváltások alapján kiszűrheted, hogy van-e potenciál az aktuális partnerjelöltben. Három-négy levélből már tökéletesen leszűrhető, hogy van-e esély egy randira. Amennyiben e levélváltások során fel sem merül a következő lépés érdemes lehet tovább lépni, hiszen akkor minden bizonnyal az aktuális levelezőpartnered nem a vonal másik végén ülő Nagy Ő. Hidd el felesleges olyan emberre pazarolnod az idődet, akik csak egy helyben topog. Inkább állj tovább és ne add fel a keresést, hiszen az online tér a 21. század legnagyobb vívmánya, ahol szingli nők és férfiak egész sora vár arra az egy bizonyos randira.

A nem-et váltsa fel az igen!

Ha eddig minden kínálkozó lehetőség alól kibújtál, akkor itt az ideje, hogy végre kimássz a csigaházból és elkezdj igent mondani a hétvégi bulikra vagy a legjobb barátnőd által szervezett vakrandikra. Tudatosítsd magadban, hogy bizony veszteni valód egyáltalán nincs, a legrosszabb, ami történhet, hogy nem kerül sor második találkára. A legjobb pedig, hogy végre találsz valakit, akivel igazán egy húron pendülsz. Azzal ugyanis, hogy rábólintasz az új lehetőségekre, végérvényesen tudatosítod magadban: párt szeretnél találni.

Egyedülálló barátok?

Amikor szinglik vagyunk, úgy tűnhet a körülöttünk élők mind boldog párkapcsolatban élnek, pedig csak meg kell találnunk azokat a barátainkat, akikkel hasonló cipőben járunk. Hiszen beláthatjuk, hogy egy buli a legjobb barátnőddel és az ő pasijával nem feltétlenül felemelő érzés, hiszen senki sem szeretne ötödik kerék lenni. Persze nem arról van szó, hogy a régi ismeretségeidet és barátaidat hanyagolnod kellene, csupán csak arról, hogy nyugodtan nyitott lehetsz az új kapcsolatokra is. Hiszen ki tudja, talán valamelyik újdonsült barátnőd segítségével találod majd meg életed párját.

Jár a második randi?

Alapesetben mindenkinek jár egy második esély. Jó lehet, hogy annak a srácnak, aki egész este az exéről beszélt nem, de olyasvalakinek, akivel alapvetően kellemesen érezted magad és semmi negatívat nem tudnál felsorolni elképzelhető, hogy igen. Lehet, hogy az a bizonyos szikra első alkalommal még nem lobbant fel, hiszen stresszhelyzetben voltatok mindketten. Azonban könnyen előfordulhat, hogy egy második találka alkalmával egész más megvilágításban látod majd randipartnered. Veszíteni valód nincs, sőt a legjobb, ami megtörténhet veled, hogy kiderül a múlt szombati randid a nagy Ő.