4 jel, hogy tetszel neki a randin

Az online ismerkedés egyszerre rizikós és izgalommal teli. Rizikós, mert nem tudni mit hoz az első randi, tetszeni fog-e egyáltalán élőben is az illető és izgalommal teli, mert végre kimozdulsz a komfortzónádból és kimered tágítani a határaidat. Ám az első randi mindig nehéz. A legtöbb randizó ugyanis végigparázza a találkát és folyamatosan csak az jár a fejében, hogy mindent elronthat vagy már el is rontott és persze a fő kérdés: vajon tetszünk-e a velünk szembe ülő félnek? Íme, négy jel, amiből garantáltan megtudhatod tetszel-e randi partnerednek.

Tovább olvasom
  

Profilkép nélkül problémás vagy?

Az online társkereső rendszereknek számos sarkalatos pontja akad, ám ezek közül is az egyik legnyilvánvalóbb a profilkép kérdése. Sokan ugyanis kép nélkül igyekeznek, társat találna a cyber térben, ám ez hamar nemtetszést válthat ki a többi tárkereső személyből. Számukra ugyanis nagyon fontos, hogy a kiválasztani kívánt hölgy vagy férfi rendelkezzen profilképpel, hiszen ez nagyban megkönnyíti az online randizók dolgát. Persze mondhatnánk, hogy a szépség belülről fakad, és nyilván hiszünk is ebben, de a helyzet az, hogy igényeljük azt a profilképet. Lássuk, hogy miért.

Tovább olvasom
  
Társkeresőink, nézd meg őket!
Joco1189

44 éves, Kaposmérő

73zo43

46 éves, Szarvas

gaia23

32 éves, Miskolc

Rocsi_by

40 éves, Győr

Így vess véget a szingliségnek!

Úgy érzed itt az ideje, hogy végre véget vess a szingliségnek? Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t, de az nem akaródzik betoppanni az életedbe? Hidd, el nem a te igényeiddel van a probléma, egész egyszerűen arról van szó, hogy a párkeresés – pláne tartós szingliséget követően – egy hosszú folyamat, aminek a kulcsa nem más, mint a nyitottság. Tanácsaink segítségével most megtudhatod hogyan is vethetsz véget a szingliségnek és találhatod meg életed párját.

Tovább olvasom
  

3 dolog, amiben a férfiak füllentenek a neten

A társkeresés egyik elengedhetetlen alappillére, nem más, mint az őszinteség. Akármilyen hihetetlen ez az internetes társkeresés alkalmával sincs másként, sőt fokozottan fontos, hiszen az online térben, egészen addig, amíg nem látjuk a másikat a bizalom kiépítése az adatlap majd egy-egy esetleges levélváltás ad alkalmat és teret. Persze füllenteni mind szoktunk, de fontos, hogy ez a mértékletesség és a jó ízlés határain belül maradjon. Lássuk mi az három dolog, amiben a srácok jó eséllyel füllentenek a cyber társkereső térben.

Tovább olvasom
  

Add önmagad! Az első randin is!

Az internetes társkeresés során kialakult kapcsolatokban, még nagyobb hangsúly van az első randin! Milyen ruhát vegyek fel? Hol találkozzunk először? Lehet-e szó szexről? Ilyen és ehhez hasonló kérdések illetve kételyek merülhetnek fel az első randi kapcsán. Fontos, hogy az első randi alkalmával is csakis magadat add, ami persze így első hallásra embert próbáló feladatnak tűnhet. Azonban aggodalomra semmi ok: a Rátalálsz csapata néhány jól bevált tipp és trükk segítségégével igyekszik eligazítást nyújtani az online társkeresők, majd azt követően az első randik félelmetesnek tűnő világában.

Tovább olvasom
  

Internetes társkeresés és a belepirulós kérdések…

Az internetes társkeresés során volt már, hogy te is kaptál egy olyan üzenetet, amibe belepirultál? A probléma az, hogy a pasik gyakran összekeverik a csajozás és a társkeresés fogalmát. Egy kalap alá veszik a kettőt, úgy hogy a két dolog egészen más. Csajozni valamivel egyszerűbb, hiszen mindenféle kötöttségtől mentesen kutatunk olyan hölgy után, aki partner lehet a kalandjainkban. Azonban a társkereső oldalakra regisztráló szingli nők jelentős aránya éppen azért érkezik a virtuális térbe, hogy megtalálja a számára tökéletes partnert. Melynek természetesen része a szexualitás is, de eleinte valószínűleg inkább az ismerkedést preferálná.

Tovább olvasom
  

Az internetes társkeresés mítoszai

Bár az online ismerkedés egyre népszerűbb párkeresési forma, sokan mégis úgy gondolják ez nem más, mint egy utolsó nekifutás, egy végső próbálkozás arra, hogy ráleljünk az igazira. Számos legenda és mítosz kering az internetes társkeresésről, ezek pedig az esetek kilencven százalékában annak negatív tényezőire koncentrálódnak. Kíváncsiak voltunk mi állhat ezeknek a meséknek a hátterében és úgy döntöttük lerántjuk a leplet négy olyan tévedésről, amely a cyber térben való ismerkedést övezi.

Tovább olvasom
  

Az online tárkeresőn túl, avagy mi történik az első randi után

Az internetes tárkeresés izgalmát csak az képes igazán értékelni és megérteni, aki már életében legalább egyszer barangolt egy ilyen közösségi oldalon. A cyber térben ismerkedő szinglik azonban végső soron nem vágynak egyébre, minthogy hosszas levélváltásaik végül egy személyes találkozó keretei közt teljesedjenek be. Azonban a randik kimenetele mindig más és más. Cikkünkben most arra keressük a választ, hogy vajon miért nem keres a férfi az első randit követően? Pláne, ha úgy érezzük az jól is sikerült.

Tovább olvasom
  

Hol hibázik a társkereső nő?

Társkeresés évek óta, de sikertelenül? Már online is jelen vagy mégsem találod azt a bizonyos valakit? Mi nők gyakorta esünk tipikus hibákba a párkeresés során, mindezt úgy, hogy valószínűleg észre sem vesszük. Fel sem merül, hogy talán ezúttal a hiba tényleg bennünk van. Cikkünk most arról igyekszik lerántani a leplet, hogy mik azok a szarvas hibák, amiket mi nők is elkövetünk mind az interneten mind élőszóban a pártalálás rögös útja során.

Tovább olvasom
  

Mit viseljünk: amikor először találkozunk párunk családjával

Fontos és egyben dilemmás kérdés lehet, hogy mit is viseljünk, amikor párunk családjával először találkozunk. Hiszen az első benyomás itt is ugyanúgy számít, csak éppen nem mindegy, hogy milyen színben tűnünk fel életünk párja előtt. Sokan ugyanis éppen ezen első találka alkalmával bakiznak, és ha nem is végleg, de egy időre biztosan elvágják magukat párjuk szülei előtt. Cikkünkben most néhány tanácsot illetve ötletet igyekszünk adni arra az esetre, ha szóba kerülne annak a bizonyos első látogatásnak a lehetősége.

Tovább olvasom
  
Előző oldal