A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Tegyél meg mindent, legyél VIP tag és élvezd az előnyöket!

Levelezz időkorlát nélkül, kerülj előrébb a kereséseknél, tudd meg kik jártak az adatlapodon és nézd meg kik böngészik jelenleg a profilodat!

Átutalással fizetek

Ha átutalással szeretnél fizetni, kérjük válaszd ezt az opciót.

(Feldolgozás 2-3 nap!)

Bankkártyával fizetek

Biztonságos, kényelmes és gyors fizetés bankkártyával.

(Feldolgozás azonnal!)

SMS-el fizetek

Ha SMS-el szeretnél fizetni, kérjük válaszd ezt az opciót.

(Feldolgozás azonnal)

Biztonságos fizetés


Barion T-Mobile Telenor Vodafone

Fizetési tudnivalók:

Előfizetést bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén egy hétre vagy egy hónapra lehet vásárolni. Az előfizetés díja mindkét fizetési mód esetében 1 hétre 990 Ft, 1 hónapra 1500 Ft.

Sikeres bankkártyás fizetés és SMS küldés esetén a VIP tagság azonnal aktiválódik, míg a banki átutalás feldolgozási ideje 2-3 munkanap!

Bankkártyás előfizetés esetén megújuló előfizetés érhető el, amely a Barion fizetési rendszeren keresztül működik. Ebben az esetben választott havi periódusban "VIP havi" vagy heti periódusban "VIP heti" díj automatikusan levonásra kerül. A megújuló fizetés lemondására a jobb felső legördülő menü, Beállítások/Rendszerbeállítások menüpontban van lehetőség!

Emelt díjas SMS-sel csak heti VIP tagság váltható, ennek díja 1600Ft+ÁFA (2032Ft) / hét. Ez egyszeri díj, melyet hetente szükséges fizetni, mivel nem kerül levonásra automatikusan.

FIGYELEM! Kérjük nagyon figyeljetek az átutaláskor a közlemény rovatba feltüntetendő TRVIP, illetve az SMS szövegének bevitelekor az RVIP azonosítók helyes megadására, mert a hibás azonosítók miatti sikertelen előfizetéseket nem áll módunkban jóváírni!

A Ratalalsz.hu bankkártyás fizetési rendszerét a Barion Payment Zrt. (ügyfélszolgálat: +36 1464 70 99 ), az átutalások a CIB Bank Zrt-hez érkeznek, az SMS fizetést a Netfizetés.hu (ügyfélszolgálat: +36 70 297 2357) biztosítja.

Az ingyenes és a VIP csomag összehasonlítása

Ingyenes csonag Vip csomag
Új társkeresők Nincs Van
Azonnali üzenet olvasás Nincs Van
Üzenet kiemelés Nincs Van
Üzenet visszajelzés Nincs Van
Kereső kiemelés Nincs Van
Stílus Nincs Van
Vip tag leszek

Nekik már sikerült

Zsuzsanna

Zsuzsanna vagyok 32 éves. Ebben a korban már mindenki a családról álmodozik, s szeretné, ha olyannal alapíthatná meg, aki igazán megérti és mindenben segíti, támogatja őt.

Nekem megadatott és üzenem azoknak is akik szintén ezt az álmot szeretnék megvalósítani, hogy soha ne adják fel!"

Zsuzsanna

Peter

"Péter vagyok és nagyon szeretem a munkámat. Már olyannyira, hogy képes voltam a sajűt boldogságomat is háttérbe szorítni.

A barátaim már mindegyike családot alapított. Féltem elszállt felettem az idő. Még nem volt késő. Köszönöm nektek."

Péter