A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Őszi színjáték: a zselé lakk - köröm, mint ékszer


A zselé lakk lankadatlan népszerűsége változatlan annak ellenére, hogy az ősz beköszöntével a körömdivat is változik.

Bár az idei trend egy kis nyári hangulatot is csempész majd a hidegebb napokba, hiszen a nude árnyalatoktól egészen a fémes hatásokig szinte minden elérhető és rendkívül divatos lesz. A nude árnyalatok akár kétféle árnyalatban is a rendelkezésre állnak majd, hiszen lehetőségünk van az áttetsző vagy a finoman színezett árnyalat kiválasztására is. Mindkettő visszafogottan elegáns, így viselője is a finom eleganciát hirdeti és közvetíti.

Idén is hódít a dögös vörös, hiszen ez az árnyalat csakúgy, mint a kis fekete ruha valószínűleg sosem megy ki igazán a divatból. Ugyanis mi sem nőiesebb, mint egy igényes, ápolt és vadító vörös árnyalat. Idén pedig a mahagónira és a vörös borra emlékeztető színek igazán népszerűek lesznek. Ha megjelenésedet szeretnéd, valahogyan lágyítani a sötétebb tónusokat nyugodtan párosíthatod akár lágyabb, pasztellszínekkel is.

A színek mellett a minták is elengedhetetlen tartozékai lesznek az idei őszi szezonnak. Bár a visszafogottság lesz a jellemző, mégis igazi dívaként tündökölhetsz egy-egy ízlésesen megfestett mintával. Nagy sláger lesz a diszkrét csík, melynek lényege, hogy a teljesen csíkos manikűr helyett csupán egy vízszintes vagy függőleges csíkkal díszítjük az elkészült alkotást. Ezzel a trendi húzással biztosan te leszek az őszi szezon legcsillogóbb sztárja.

Idén hódít a fehér is, ami eleganciát, visszafogottságot mégis egy kis merészséget árul el viselőjéről. Ha nem kedveled a vakító fehér színt és nem szeretnél a sötétben is láthatóvá válni, nyugodtan használhatod a fehér lágyabb, bézsre hajazó árnyalatait, evvel a trükkel pedig könnyedén divatossá varázsolhatod a megjelenésed. Emellett ismét divatosak a szürke és annak különböző árnyalatai. Egy sötétebb, csillámos megoldással lehetetlen lesz mellélőni. Illetve az aranyszínek is hódító útjukra indultak, így a fémesre festett verziótól egészen az arany franciáig minden divatos lesz, ami a nemesfém árnyalataiban ragyog.

Az aszimmetrikus megoldások is nagy népszerűségnek örvendenek az idei szezon során. Bár elkészítése több odafigyelést és energiát igényel, ha a végeredmény magáért beszél: a minden körmön különböző nagyságú területek szabadon hagyásával garantáltan ki fog tűnni a legnagyobb tömegből is.

Nem mehetünk el a legújabb őrület mellett sem, ami eredetileg a fodrászatban aratott átütő sikert. Az ombre megoldások ezúttal a körömdíszítés során jutottak előkelő szerephez és megzabolázták az idei szezon trendjeit. A színátmenetes körömfestés az ősz legnagyobb slágere, köszönheti ezt különlegességének és egyedi szépségének.

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy az idei ősz színekben rendkívül gazdag lesz, hiszen a pirostól kezdve a barnán át egészen a kékig bármit választhatunk úgy, hogy közben divatosak is maradunk. A különböző árnyalatok segítségével ékszerré varázsolhatjuk körmeinket, az ékszerek pedig köztudottan öltöztetik viselőjüket. Éljünk a lehetőségekkel és engedjük át magunkat a kreatív megoldások tengernyi lehetőségének.