A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Tudod, hogyan vásárolhatsz olcsón autó alkatrészt?


Bizonyára Te is tudod, hogy az utángyártott alkatrészek nem minden esetben nyújtanak olyan minőséget mint az eredeti társaik. Sajnos az árkülönbség miatt sokan még is a kevésbé jó minőséget választják, de erre is van egy megoldás.

Ha voltál már autó bontóban akkor, tapasztalhattad, hogy nem is kell hozzá nagy szerencse, hogy kifogjon az ember olyan alkatrészt amit újonnan jóval többet kellene érte fizetni mint a bontóban.

Az internet segítségével ma már online is böngészhetünk az autó bontók kínálatai közül. Az egyik legjobb megoldás erre a www.bonto-kereso.hu szolgáltatása ahol teljes pontossággal tudjuk meghatározni autónk márkáját, típusát évjáratát és minden fontos tényezőt ami a keresett alkatrész számára fontos lehet.

Ezt követően egy varázsló segít minket lépésről lépésre, hogy megtaláljuk az alkatrészünket. Utolsó teendőként egyszerű űrlapot kell kitölteni, amivel a www.bonto-kereso.hu rendszerébe regisztrált bontósoknak küldheted el az ajánlat kérésedet.

Ez az országos online bontó kereső rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen lépj kapcsolatba valamennyi olyan bontóssal akik az általad keresett autó márkával foglalkozik. Minden márka és típus megtalálható a rendszerben és az ország valamennyi pontjáról várják a bontósok azt hogy valaki jelezze feléjük alkatrész igényüket. Nagyon sok autó bontós van az oldalon regisztrálva. A teljesség igénye nélkül most közvetlen elérést biztosítunk néhány népszerű márka bontós oldalára, úgy mint, a távol keleti Suzuki bontó, Franci márkák között Peugeot bontó, és Olasz márkák közül a Fiat bontó számára, így akár már most is kereshet alkatrészeket

Így időt és pénzt is tudunk spórolni, mivel nem kell végigjárni alkatrész kereskedéseket és bontókat, illetve mi választhatjuk ki a bontósoktól kapott válaszok alapján a legkedvezőbb ajánlatot, ami alapján újra üzemkész lesz gépjárművünk.

Sajnos a beszerelést még online nem lehet elvégezni, ez plusz költség ezután is fenn áll, de legalább az alkatrész beszerzésen jó néhány ezer forintot is megspórolhatunk.