A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Téli trendek, avagy mit viseljünk a hideg napokon?


Téli trendek, avagy mit viseljünk a hideg napokon?

Bár a téli hónapokat nem sokan kedveljük a hideg idő miatt, ám mégis akadnak olyan kedvelhető pontjai, mint a karácsony vagy éppen a csodaszép, meleg és színes pulcsik, melyek garantáltan feldobják az amúgy egyre szürkébb hétköznapokat. Ezek a darabok szinte bárhol beszerezhetők, ha pedig nem szeretnék vagyonokat költeni, akár az outlet üzletek kínálatát is böngészhetjük, hiszen szinte biztos, hogy kincsekkel térünk majd haza.

Az oversize darabok

A nagyméretű pulcsik közel egy éve indultak hódító útjukra és úgy tűnik az idei szezonban is fontos alapdarabnak számítanak. Jóformán mindenki ruhatárában fellelhetők, csakúgy, mint a nyár nagy trendjének számító oversize toppok. A különbség csupán annyi, hogy a téli hónapokban változik a vastagság illetve a fazon. A jó hír pedig az, hogy ezek a darabok remekül kombinálhatók akár a nőies, akár az elegáns, de még a sportos öltözettel is. Tuti befutó a pamut anyagból készült darabok, ám ha fagyosabbak vagyunk, akkor a boltok polcain biztos, hogy találunk jó meleg, kötött pulcsikat is, melyek biztosan a szezon kedvenc darabjaivá válnak.

A hosszított fazonok

Az idei divat kedvez a fázós hölgyeknek, hiszen a nagyméretű pulcsik mellett megjelentek a hosszított fazonú darabok is, melyek akár térd alá is érhetnek, így óvva meg minket a hidegebb napokon. Ugyanis ezekből a pulcsikból száz százalék, hogy nem fog kilógni a derekat, evvel pedig biztosan csökkented a megfázás esélyét. Ám a sok pozitívum mellett ezekekkel a darabokkal rendkívül óvatosan kell bánni, hiszen akár kövérítheti is viselőjét, pláne, ha nagy, kötött felsőkről beszélünk. Érdemes egyszerre többet felpróbálni és kikérni valakinek a véleményét, majd csak azután a kasszához sétálni. A hosszított fazonok igazán trendiek lehetnek, csak tudnunk kell válogatni.

Kardigánok: hosszú is, meg rövid is

A kardigánok már hosszú évek óta elengedhetetlen alapdarabjai ruhatárunknak, melynek választéka talán még sosem volt ilyen széles spektrumú, mint idén. Választhatunk, akár rövidebb, akár hosszabb fazonút illetve idén a szabások tekintetében is rengeteg lehetőségünk van. A klasszikus elől gombolóstól kezdve, az ejtett nyakún át, egészen a zsebesig minden megtalálható a repertoárban. A hosszított fazon nagy előnye pedig szintén, hogy takarja a derekat és óv a hűvös napokon. Ha még nincsen, kardigánod feltétlenül szerezz be egyet, hiszen a téli időszak egyik legkedveltebb és trendibb ruhadarabja, nem hiányozhat a te ruhatáradból sem.

Az idei színek

Sajnos azt kell mondanunk, hogy idén színek tekintetében nem túl nagy a választék, a hangsúly ezúttal inkább a mintákon, szabásokon és emblémákon van, ám ennek ellenére nem kell kétségbe esnünk. A fekete, szürke, sötétszürke, barna, bézs és a sötétkék igencsak hangsúlyos szerephez jutott az idei szezonban, de azért ha alaposan körbejárod a boltok kínálatát szinte biztos, hogy találsz egy-egy bordó, narancs vagy akár fehér darabokat is. Pláne, ha a fentebb említett outlet üzletekbe is betérsz néha napján. Viszont a sötétebb színektől sem kell ódzkodnunk, hiszen cserébe kaptunk csodálatos mintákat és szabásokat, rengeteg a csipkés és a horgolt változat, így szinte biztos, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz leginkább passzoló pulcsit vagy kardigánt. Vásárlásra fel!