A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

A közelgő tavasz legtrendibb darabjai


Már csak pár hét és hivatalosan is beköszönt a tavasz és bár a jó idő nem garantált, de azért nem árt képben lenni a közelgő szezon legtrendibb színeivel. Ha te is szeretnél naprakész és stílusos lenni csak olvass tovább és garantáltan te lesz a tavasz legkáprázatosabb tündére.

A lenyűgöző fehér

A designerek eddig a fehér színt főként strandruhákkal illetve alkalmi viseletek kivitelezésekor alkalmazták, ám ezúttal gondoltak egyet és úgy döntöttek a fehér színt becsempészik a mindennapokba is. Hiszen egy hófehér ruha vagy nadrágkosztüm tökéletes választás munkába menet. Bár kényes színről beszélünk, de ezt kompenzálja eleganciája, letisztultsága és klasszikus szépsége.

A piros marad

A szenvedély és a romantika színe a 2015-ös tavaszi trend során is rendelkezésre áll, ugyanis továbbra is a legdivatosabb árnyalatok egyikének számít majd. A legnagyobb divatházak előszeretettel alkalmazzák ezt a mindent elsöprő, lángoló színt és évről évre beépítik vadonatúj kollekciójukba. Az idei szezon során menőnek számít majd a tűzpiros, a bíbor illetve a mélyvörös is.

Újra hódít a pasztell

Ha tavaly feltankoltál szebbnél szebb pasztell árnyalatú darabokból, akkor jó hírünk van, ugyanis a fiatalos árnyalatok az idei szezon során folytatják hódító útjukat. Ezúttal javarészt a tavaszi égbolt illetve a nap sárga árnyalataiból merítettek ötletet a divatházak, ezzel is előidézve a felhőtlen jó kedvet és a tavaszi vidámságot.

Azok a 70-es évek

Már a tavalyi szezon során is voltak arra utaló jegyek, hogy a 70-es évek hippijei bizony visszatérni látszanak, eddig azonban ez nem következett be. Az idei szezon során viszont előreláthatólag mégis csak visszaszökött a hippi-korszak, ezért érdemes lehet néhány elegánsabb darabot beszerezned, pláne, ha az életérzést is magadénak érzed.

A farmer is visszatér

Az örök klasszikus az idei szezon legtrendibb darabjának számít majd, hiszen időtállósága megkérdőjelezhetetlen.
Kényelmes és praktikus, igazi must-have darab, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy számos divatház építette be 2015-ös kollekciójába.
Ráadásul egy kicsit meg is bolondították és menő kristályokkal és flitterekkel díszítették a divat örökérvényű klasszikusát.Fidrek-fodrok

Idén rendkívül divatos viseletnek fognak számítani a különböző fidrek-fodrokkal ellátott ruhák, melyek pasztellszínekben pompázva várják a női vásárlókat. A fodrok már tavaly hódító útjukra indultak, de csak idén látszik beteljesedni ez az abszolút csajos vonalon mozgó trend, melyben biztos, hogy igazi tavasz tündérre emlékeztető külsőt kölcsönözhetsz magadnak.

Visszatérő csipke

Már tavaly is rendkívül divatosnak számított, ám idén meghatározó darabja lesz a divatos nő ruhatárának. A csipke nem csak nőies és elegáns, hanem iszonyú szexis viselet is, ráadásul nem csak feketében, de fehérben és vadító pirosban is az üzletek polcaira kerül majd.