A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Online párkeresési tanácsok


párt találni.
Néhány megfogadandó tanács!
Ha szerelmesnek érzed magad, kérdezd meg magadtól mi is amiért ezt az érzést érzed. Tudd meg, hogy nem csak azért érzed mert az szeretnél lenni, és ez az érzés tesz függővé.

1. Légy visszafogott a korai szakaszban
Ne légy rámenős, nyomulós. Ha esetleg nem válaszol 1napon belül a leveledre az még nem azt jelenti, hogy nem is szeretne. Lehet, hogy valami közbe jött más dolga is lehetett. Ilyenkor várj a válaszára és ha több napja 4-5 napja nem írt akkor ajánlott egy kedves érdeklődő levelet írni neki.
Hagy neki teret, függetlenséget.

2. Az emberek arra vágynak amijük nincsen, ezért arra kell figyelned, hogy ne add teljesen át magad, ha még nem kapsz viszonzást.

3. Gondolkozz el az időről és érzésekről. Ha valóban úgy gondolod, hogy ismeretségetek kölcsönös és úgy érzed ilyet még nem éreztél már rég óta akkor jó úton jársz.

4. Légy pozitív, még ha gondjaid is vannak az önértékeléseddel. A változás nehéz, de megéri. Töröld a szótáradból a negatív jelentésű szavakat, cseréld le őket. Írd fel egy papírra és eset és reggel olvasd el a mit szeretnél elérni.
A társkereső hirdetések feladásakor figyelj a szavak amiket használsz.


5. Nagyon fontos, légy nagyon figyelmes, a figyelem szinte mindent elárul arról, hogy hogyan is érzel iránta. A figyelem akár lehet a hallgatás is, hogy meg hallgatod őt.

6. Állhatatosság, egy kezdő kapcsolatot akár hosszú idő is megelőzheti ami nagy próbatétel. Ha már egy kicsit fásultnak érzed magad, tartsd szemed előtt, hogy holnap egy új nap lesz és remélhetőleg mind ketten egyet szeretnétek, csak lehet, hogy másképpen.


Ajánljuk figyelj oda amit itt olvastál, sikeres recept nincsen, de a türelem és a figyelem nagyon a hasznodra lehetnek.
A pozitív gondolatoknak igen is van hatása, és bízz az életben, és a reményben, hogy Te is meg fogod találni a párodat.



Nézd meg a fényképes társkereső hirdetéseket!