A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Sztárok és hírességek nyilas jegyében


Idővel sokat felad a végleges követelményeiből, amelyet már ifjúkorában meghatározott. Hevességét idővel a tolerancia és a belátás képessége váltja fel. A hétköznapok szürkesége, csak saját vállalkozásával tér vissza a lendülete.Mindenben a nagyság iránti vágya fejeződik ki, bár mindig optimistán tud gondolkodni.A magáról alkotott véleménye, az, hogy milyenné szeretne válni egész életét végigkíséri. Lehet, hogy célját csak öregkorára éri el, de lelkesedéséből adódóan, ha elé tárulkozik a lehetőség, nem mulasztja el. A bizalom nagyon fontos számára. Nem szereti, ha gyámolkodnak felette, szabadságra van szüksége.


Gyakori a vallási, vagy jogi érdeklődése. Vonzzák a különböző kultúrák, nagyon szeret utazni. Olyan munkahelyen érzi jól magát, ahol a vállalkozó szelleme érvényesülhet és mozgásteret hagynak neki. Vonzzák a nagyszabású tervek, amelynek megvalósítását optimizmusának köszönheti. Nagyon érdeklődő, de nem szeret kitartóan tanulni. Szeret tanácsokat osztogatni, néha kéretlenül is. Szeret filozofálgatni és állandóan az élet értelmét keresi. Független gondolkodásmódjának köszönhetően a rutin feladatok elvégzése számára nehézkesnek tűnik.

A nyilas hajlamos kicsapongó életet élni, ami kárt okozhat a májában. Leggyakrabban mégis a mozgásszervi megbetegedések, mint a reuma alakul ki nála. Hasznos gyógynövénye ezért az árnika. Jellemző rájuk, hogy a szexuális vonzódást összekeverik a szerelemmel, ezért gyakran boldogtalan kapcsolatban él. Tüzes szerelmi életével hajlamos a párhuzamos kapcsolatokra.

A nyilas csillagjegy ásványai: ametiszt, amazonit, borostyán, gránát, jáspis, lazurit, türkiz, obszidián, ónix, smaragd, szodalit, tigrisszem, topáz, opál, aventurin, kalcedon

A nyilas csillagjegy gyógynövényei: gyermekláncfű, borágófű, árnika, borsmenta, feketeribizli.


Magyar nyilas hírességünk
Csányi Sándor (szül. 1975. december 19.) színész. Már gyerekkorában tudta, hogy színész akar lenni. Maximalista, és a nyilasra jellemző tüzes személyiség. Hajlamos kiborulni, ha valami nem úgy megy, ahogyan elképzelte. 2005-ben elnyerte a Fringe Report- Legjobb filmszínésznek járó díjat.


Külföldi hírességek, akik a nyilas csillagjegy szülöttei
Teri Hacher (szül. 1964. december 8.) színésznő. Kaliforniában nőtt fel. A Született feleségek című sorozat Suzan Mayerje. Láthattuk még Szuperman oldalán, valamint Bond lányként is. Gyermekkorában nem akart színésznő lenni, csupán a véletlennek köszönheti, hogy egy válogatásra elkísért barátnője helyett őt választották ki a szerepre. Eddig már két házasságon van túl.

Brad Pitt (szül. 1963. december 18.) amerikai színész és filmproducer.
Filmes szerepeiért eddig 2 Oszkár díjat és egy Golden Globe díjat nyert el. Gyerekkorában baptista szellemben nevelték.

Christina Aguilera ( szül. 1980 december 18.) amerikai pop és R&B énekesnő.
Félig ecuadori származású. 18 évesen már a fél világot bejárta. Szintén gyerekkorától kezdve tudja, hogy mi szeretne lenni.