A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Gyertya – a színes gyertyák varázslata


Ha a színeket a gyertyaláng meleg fényével ötvözzük és pozitív, másokat nem bántó kéréseinkre gondolunk a változás érezhető lehet. A gyertyák színük szerint az élet más-más területén fejtik ki pozitív hatásukat.

Mikor milyen színű gyertyát gyújtsunk? Ebben segít összeállításunk.

Fehér: a leggyakrabban gyújtott gyertya, ám jó, ha tudjuk, hogy az alkotó folyamatokat is előremozdítja. Tehát tanuláskor vagy koncentrációt igénylő feladatok megoldásakor ajánlatos elégetni egyet. Ezen kívül a megtisztuláshoz és az újrakezdéshez is erőt ad.

Fekete: segítségével az ellenségeinket befolyásolhatjuk jó irányba, még az is lehet, hogy kibékülés lesz a vége. Ezzel a színnel elhunyt hozzátartozóink elengedését is elősegíthetjük.

Zöld: égetésével az élet több területén is pozitív hatást érhetünk el. Segíti a siker, a jólét és az előrelépés könnyebb elérhetőségét, valamint gyűlölet csillapítására is használhatjuk.

Rózsaszín: pozitív érzelmek kiváltására használható. Úgy tartják, hogy segítségével a fiatalság, a szépség, a szerelem és a boldogság megőrizhető. Érdemes kipróbálni…

Piros: azon túl, hogy életerőt és energiát sugároz felénk, az intim jellegű problémák megoldására is alkalmazható. Aranyszínű: meggyújtása életerőt sugároz, de a tudatunk megtisztításában is segítségünkre lehet.

Ezüstszín: gyertyával előremozdíthatjuk pénzügyeinket, de nem csak az anyagiak terén érhetünk el vele jó eredményt, ugyanis a lelki egyensúlyunkra is jó hatással lehet, valamint a káros hatásokat is semlegesíti.

Kék: betegség esetén nagy segítség lehet, ugyanis a kék a gyógyítás színe. Továbbá a családi összetartozást, a kapcsolatokat és a harmonikus életet is támogatja.