A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Vállalkoznál? Dolgozz otthon!


Call center, avagy a telefonos ügyfélszolgálat

Számos cégnek ma már nincs arra kapacitása, hogy fenntartson egy irodát, ezért inkább dolgoztat külsősökkel, ugyanis ezzel a trükkel súlyos forintokat spórolhat meg, ezáltal pedig akár a dolgozó bére is növekedhet. Alapesetben semmi másra nem lesz szükséges az otthoni call centeres munka során, mint egy számítógépre, laptopra egy headsetre, szélessávú internetre és persze telefonos kapcsolatra. Ráadásul a munka sem túl bonyolult, hiszen nagyrész az ügyfelek kérdéseire kell válaszolnod egy-egy termék vagy szolgáltatás kapcsán, melyről előtte valószínűleg egy személyes találkozó vagy tréning során alaposan felvilágosítanak.

Korrepetitor, nyelvtanár

Ha szenvedélyed a tanítás, de nem fűlik a fogad ahhoz, hogy ismét visszatérj az iskolarendszerbe csak épp a másik oldalon ácsorogva nyugodtan fogadhatsz otthonodban tanulni vágyó kisdiákokat, de akár te magad házhoz is mehetsz. Ráadásul a mai modern technológiáknak köszönhetőn, akár az internet segítségével tarthatsz online órákat is, így aztán tényleg te osztod be, hogy mennyi időt töltesz egy nap munkával.

Fordító

Ha kiválóan írsz és beszélsz egy idegen nyelven, keress fel egy fordító irodát, akik külsős vállalkozókat keresnek. Ugyanis rengeteg cég keres olyan, fiatal, lendületes dolgozni akaró külsősöket, aki elvégzi nekik a papírmunkát, tartja a kapcsolatot a nemzetközi ügyfelekkel és adott esetben a tolmácsolásnál is segítségükre van. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a cégek túlnyomó többsége még csak nem is kér szakirányú végzettséget vagy nyelvvizsgát igazoló okmányt, hiszen a lényeg, hogy folyékonyan beszélj az adott nyelven.

Könyvelő

Egy jó könyvelőre majdnem mindenkinek szüksége van, így ha ebben a szakmában szeretnél elhelyezkedni, érdemes fontolóra venni, hogy indítasz egy saját vállalkozást, ahelyett, hogy a napjaidat egy unalmas könyvelő irodában töltetnéd. Kliensek pedig mindig akadnak, hiszen az emberek nagy része nem szívesen babrál a számokkal és a járulékokkal mindenféle tapasztalat nélkül. Inkább kérik szakember segítségét a témában.

Újságíró, cikkíró

Bár ma egy újságíró élete nem könnyű és sokat kell küzdeni egy-egy megbízásért, de mégis szabadúszóként megvan az a szabadság, hogy magadnak hajtod fel a melót, ráadásul te határozod meg a napi munkaidődet. Megbízások tekintetében is te döntesz, hogy mennyi fér még bele az idődbe, mi az a munkamennyiség, amit még lazán elvégzel, vagy már inkább nem vállalod, hiszen nem tudnál maradéktalanul eleget tenni a feladatnak. A döntés a te kezedben van, a lehetőségeid kimeríthetetlenek a kérdés, hogy tudsz-e élni velük?