A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Őszi cipőtrend 2014


Őszi cipőtrend 2014

Bokacsizma újratöltve

A bokacsizmák már a tavalyi szezonban is hódítottak, ám térnyerésük az idén sem ér véget. Az idei szezon darabjai a kivágásoknak köszönhetően váltak egyedivé és a divat kedvelők kedvenceivé. Tökéletesen funkcionálnak a hűvösebb időkben, ráadásul egy laza farmerrel is remekül mutatnak.

A nőiesség szimbóluma

A legtöbb outfit tökéletes kiegészítője lehet egy modern stílusú pumps. Idén ősszel ezek a magassarkúk is rendkívül népszerűek, ráadásul csakúgy, mint a bokacsizmák különböző kivágásokkal és szabásokkal kerültek a boltok polcaira. Ami pedig a pumps legnagyobb előnye, hogy szinte bármivel párosíthatod, hiszen egy vagány szerelést lágyíthat, míg egy visszafogottabb outfit esetében kellőképpen feldobhatja az összhatást.

Praktikus kényelem

Ha szinte egész nap rohangálsz és egy percnyi pihenő időd sincs, cipős szekrényed elengedhetetlen darabja lesz idén a chunky heels, vagyis a vastag sarkú cipő. Amellett, hogy rendkívül kényelmes viselet, csodásan kiemeli a lábat, ráadásul hosszú órák után sem töri fel a lábadat. Emellett nem kell bennünk napokig gyakorolni a járást, felhúzást követően azonnal magabiztosan léphetsz ki bennük az utcára és tündökölhetsz akár egész nap.

Lace up

Bár nem tipikusan őszi darab, de az enyhébb időszakban mégiscsak igazi kötelező kelléké vált. Csakúgy, mint a bokacsizma tekintetében itt is számos különböző megoldással találkozhatunk, a telitalpú magassarkútól kezdve egészen a klasszikus tűsarkúig. Egy biztos, mivel nagyon könnyen variálható, a szezon egyik elengedhetetlen alapdarabja.

Jön a hideg!

Sajnos számolnunk kell annak eshetőségével, hogy egyre hidegebb napok elé nézünk. Ám ez nem adhat igazán szomorúságra okot, hiszen a térdig érő csizmákban idén is hódíthatunk, közben pedig komfortérzetünk sem romlik. Azonban a térdig érő csizmákkal vigyázni kell, hiszen ezekhez nem lehet akármit felvenni. Ajánlott kerülni a nagyon rövid vagy éppen túl hosszú szoknyákat illetve első körben jobb egy fekete vagy barna darabot beszerezni, amit könnyűszerrel be tudsz illeszteni a ruhatáradba.

+1 grátisz: A gumicsizma

Az átmeneti időszak egyik legtrendibb darabja a gumicsizma, melyről néhány évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy csupán apáink hordják kert ásás közben. Azonban a trendek jönnek és mennek, ám a gumicsizma úgy tűnik, évek óta növeli népszerűségét. Ráadásul a választék majdhogynem kimeríthetetlen. Mindenféle színű, mintájú és fazonú a rendelkezésünkre áll, nekünk csak meg kell találni a legideálisabbat. Bár a férfiak többsége nincs kibékülve a sokak által dicsőített gumicsizmáért, de a helyzet az, hogy kényelmi szempontból csillagos ötöst érdemel, ráadásul az esős időszakban sem kell attól rettegnünk, hogy lábbelink beázik.