A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Nyerd meg a nyaralásod


Az álmok valóra válnak. Itt a lehetőség, hogy eltölthessünk a tengerparton másodmagunkkal egy hetet teljesen ingyen. Ez nem is lehet kérdés, valószínűleg mindenki számára teljesen egyértelmű, hogy minden lehetőséget megragadunk maguknak, ha ilyenekről esik szó. Pláne, azok számára, akik még soha nem voltak tengerparti nyaraláson, vagy éppen azok számára, akik az idei évben tervezték a természet eme csodálatos világának felfedezését. A tenger felől fújó lágy szellő, a mindig hullámzó tenger, a tengeri élővilág megismerését, netalán épp a nászutunk költségeinek megtakarítását tervezve nem jut elég pénz egy külföldi nyaralásra.

Nyerd meg a nyaralásod
Nézd meg a nyereményeket itt

Itt egy nyereményjáték utazás kedvelőinek tartogatja fődíjait. Nincs más dolgunk, mint részt venni az online nyereményjáték pontgyűjtésében és máris esélyesek vagyunk a kéthetente kisorsolásra kerülő exkluzív utak egyikére. A Nyereményjáték 2010. március 3-tól 2010. április 26-ig tartó pontgyűjtő játékának keretein belül összesen három alkalommal kerül kisorsolásra a nyereményjáték utazás egyike. A nyereményjáték különdíjat is tartogat számunkra, amit a legtöbb pontot összegyűjtő játékos biztosan megkap.


A nyereményjáték menete
Ez az online nyereményjáték az előzőekben is említett pontgyűjtésen alapszik. Pontokat úgy gyűjthetünk, ha nyereményjátékra regisztrálunk, majd egy kérdésre választ adva meghívót kell küldenünk egy ismerősünknek a játékba. Minden elfogadott meghívó után jár egy pont. Persze minél több meghívónkat fogadják el, annál több pontot szerzünk, így megnövelhetjük esélyünket a nyereményjáték sorsolásán.

A kéthetente megrendezésre kerülő nyereményjátékokon a már addig összegyűjtött pontok ismét versenybe szállnak a tengerparti nyereményjáték utazás újabb sorsolásán, tehát az addig összegyűjtött pontok nem vesznek el. Ez igazán kecsegtető, hiszen nem kell hétről hétre újabb és újabb meghívókat küldenünk ismerőseinknek, s így a lelkesedésünk sem lankad a játék során.

Az online nyereményjáték játékszabályzata alapján kiemelt figyelmet szentel a játékosok egyenlő esélyeire és figyel az esetleges manipulációk kiszűrésére, ezért ezek tapasztalásakor a játékvezető a jogtalan eszközöket használt játékosokat azonnal kitiltja a nyeremény játékról, elveszítve addig összegyűjtött pontjaikat.

A nyereményjáték pontgyűjtése a valószínűségét növeli csupán a fődíjak elnyerésére, így manipulációkra nincs szükség. Bármennyi pontot is gyűjtünk össze, azok nem vesznek el, azok mennyisége csupán az esélyünk növelésére szolgál. Minél több pontunk van, annál többször szerepel majd a nevünk a sorsolás „szerencse-kerekében”.

A 3 online nyereményjáték sorsolására március 22-én, április 7-én és április 26-án kerül sor.
A nyertesek nevét a nyereményjátékot szervező utazási iroda honlapján teszik közzé, valamint minden nyertest személyesen levélben értesítenek.

Nyerd meg a nyaralásod
Nézd meg a nyereményeket itt