A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Így kapcsolódj ki télen


Így kapcsolódj ki télen

Télen hajlamosak vagyunk belesüppedni a hétköznapok szürkeségébe. Egy csésze kakaó mellett, takaró alá bújva nézzük kedvenc sorozatunkat és meg sem fordul a fejünkben, hogy mennyi lehetőségünk akad a szórakozásra a hidegebb szezonban is. Íme, néhány tuti tipp, mellyel garantáltan feldobhatjátok a téli estéket.

Karácsonyi vásár

Közeledik a nap, hogy minden nagyobb városban kipakolnak a karácsonyi árusok. Ilyenkor mindenfelé fahéj illat száll és egy-egy forralt bor mellett hamar megszabadulhatunk a negatív gondolatoktól. Vásárolhatunk aranyos kis csecsebecséket, akár magunknak, akár pedig szeretteinknek karácsonyi ajándékot. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Séta és nézelődés közben majszolhatunk kürtöskalácsot, ha pedig e mellé még a hó is szállingózni kezd, szinte biztos, hogy a hétköznapi szürkeséget felváltja a karácsonyi hangulat és melegség.

Wellness-hétvége

Tökéletes kikapcsolódási lehetőség. Ráadásul mehetsz akár a pároddal vagy a legjobb barátnőddel, de akár még egyedül is, ha egy kis nyugira vágysz. A kényeztető wellness hétvége pedig nem csupán testileg, de lelkileg is hatalmas löketet ad, aminek köszönhetően újult erővel vághatsz neki újra a munkának. A jó hír pedig, hogy ma már egy-egy wellness hétvégét nagyon jutányos áron is lefoglalhatsz a különböző kuponos oldalaknak hála. Csak egy kicsit böngészned kell a neten és máris rábukkanhatsz a tökéletes hétvégére. Egy kis kényeztetés pedig mindenkinek jár nemde?

Mozi, az örök!

A mozi valószínűleg sosem megy ki a divatból, hiszen az egyik legkézenfekvőbb megoldás. Ha a hideg téli estéken mi sem egyszerűbb, mint kocsiba pattanni és meglesni a legújabb aktualitásokat. Persze nem árt előre jegyet foglalni, biztos, ami biztos alapon. Ráadásul az idei szezonban számos vadonatúj filmmel találkozhatunk, ami tökéletes kikapcsolódást nyújthat az amúgy borongós esték alkalmával. A moziban pedig kukoricát majszolva tutira képes leszel majd ellazulni. Ami pedig a legfontosabb: moziba sem ciki egyedül járni! De azért nem baj, ha a pároddal vagy barátnőddel érkezel.

Hangulatos vacsi

Ha unatkozol – és szingli vagy – hívd el barátnődet egy hangulatos kis étterembe és trécseljetek egy jót. Ha pedig kapcsolatban élsz, fogjátok magatokat a pároddal és menjetek el randizni. Beszélgessetek, iszogassatok, hangolódjatok egymásra. Meglátjátok majd, hogy nem csak a nagy nyári melegben izzhat a levegő. Élvezzétek egymás társaságát és a finom ízeket, higgyétek el egy-egy ilyen spontán randin biztos, hogy fellobbantja majd köztetek újra és újra azt a bizonyos lángot.

Irány a koripálya!

Ha tél, akkor koripálya! Elengedhetetlen téli program. Nem számít, ha ügyetlenkedsz, egyáltalán nem is az a lényeg, hogy profi korcsolyázó legyél. Csak az fontos, hogy együtt tölts egy kis időt, azokkal, akik igazán fontosak számodra. Ráadásul az ilyen programok életre szóló emlékekké válhatnak. Korit pedig akár bérelhetsz is, így nem kell vagyonokat költened egy új darabra. Ám persze, ha annyira belejössz, nyugodtan szerezz be egyet, hiszen nagy eséllyel az majd egy életen át kiszolgál.