A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Ezotéria a párválasztásban


A boldogság, a boldogtalanság, a csillagok, a horoszkóp, az angyalok, a szellemvilág, a jövő, a sors, a belső és külső erők, a felismerés, mind- mind az ezotéria világába irányít minket.

Segítség a párválasztásban
A párválasztás előtt dönthetünk auránk kielemzése mellett, mivel nemcsak meglévő párkapcsolatok esetében dönthető el általa, hogy összeillik a két fél, hanem akár már kezdetektől fogva akár tudatosan is választhatunk partnert az aura elemzésének segítségével. A rosszul választott párkapcsolat, akár betegséghez is vezethet nem csupán a boldogtalanság az egyetlen veszélye.

A nők sokkal több ideig képesek boldogtalanul élni, akár éveken át képesek tűrni párjuk érzéketlenségét, esetleg megcsalását. A nők hajlandóak a kapcsolatukért küzdeni, de minden erejüket képes felőrölni a boldogtalan reménység. A férfiak ezzel szemben lazán képesek kilépni a kapcsolatból.

Mindenkinek olyan párra van szüksége, aki képes egyensúlyba hozni az életét és úgy érzi, kiegészítik egymást.

A párválasztási igényeink már kisgyermekkorunkban megalapozódik. A kisfiú az anyját látja példaképének, a kislány pedig az apját. Az igényeik a szülők tulajdonságain alapulnak. A felnőttkori párválasztásban nagy szerephez jutnak.

Egyesek szerint már születésünk előtt eldől ki lesz az igazi párunk, akivel leélhetjük az életünket. A jóslás segíthet minket abban, hogy megtaláljuk a párunkat. Az igazán egymásnak szánt párok gyakran kerülnek olyan élethelyzetbe, amikor találkoznak egymással. A felismerés sokszor több találkozás után ér minket, akár egy erősebb vonzódás észlelésével.

Számos régi szokás, mítosz, legenda szól a párválasztás elősegítéséről, annak megtartásáról és tartósságáról. Az emberek képesek voltak olyan világot alkotni maguk körül, ahol érvényesíteni tudták akaratukat a párjuk felett. Képesek voltak magukhoz láncolni a kiszemelt prédát, nem törődve az igazi összeillőség lehetőségével.

A mai párválasztás, már többnyire tudatosan zajlik, néha viszont emberek misztikus képességeit felhasználva várunk segítséget a csalódás elkerüléséhez, a boldogság megtalálásához vezető út egyszerűbbnek vélt hit segítségével.

A boldogságba vetett hitünk, az, hogy hisszük, nekünk is rendeltetett egy pár, aki segít az egyensúly megtartásában, akire számíthatunk, aki megvéd és bízik bennünk mind feltétele a jövőbeni sikeres párkapcsolatunknak. Hinnünk kell benne, a rossz kapcsolatnak jó a vége, mert lehet, hogy miatta az igazit nem vesszük észre, elszalasztjuk az alkalmat, amire lehet ismét sok időt kell várni. Higgyünk abban, hogy valahol létezik a mi igazi párunk. Ne féljünk nyitottak lenni az új kapcsolatokkal szemben, mert azonnal úgy sem vagyunk képesek felismerni az igazi őt.