A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Divatos téli kiegészítők 2014


A sál kérdés

Sálak tekintetében idén is hatalmas a választék. A boltok polcain találkozhatunk a klasszikus oversize darabokkal, de idén is hódít a körsál. Előbbinek hatalmas előnye, hogy számtalan módon variálható, így akár mindennap más stílussal hódíthatsz, míg utóbbi praktikumának köszönheti népszerűségét, hiszen csak egyszer megtekered, és máris trendivé varázsolhatod szettedet, ráadásul a hideg ellen is tökéletesen funkcionál. Választhatsz akár színes, púder színű árnyalatokat is, hiszen köztudott, hogy a vidám, élénk színek hangulatunkat is feldobják, ami a téli napok szürkeségében elengedhetetlen. Ha nem szeretnél, egész télen búsulni bátran válassz színes sálakat, evvel is egy kis vidámságot csempészve a téli szezonba.

Na és a sapka?

A sapka vásárlás mindig kardinális kérdés, hiszen fontos, hogy a kiválasztott darab jól is álljon nekünk, ami nagyban függ arcunk formájától, fejünk méretétől. Ezért érdemes minél több fazon felpróbálni és a hozzánk illetve stílusunkhoz leginkább passzolót kiválasztani. Bár nehézkes lehet a döntés, de sapkák tekintetében is akkora választék áll rendelkezésünkre, mind színek, mind fazonok és anyagok szempontjából, hogy végül biztosan megtaláljuk azt, ami kiemeli egyéniségünket, de közben védi is fülünket a hidegebb napokon. Ha előnyben részesíted a boyfriend stílust bátran kísérletezz a manósapkákkal, ami könnyedén vagánnyá, lezserré varázsolja öltözéked. Színek tekintetében itt is rendkívül széles spektrumon mozoghatunk, ugyanúgy választhatunk színesebb darabokat, csakúgy, mint a sálak esetében, hiszen ezzel is feldobhatjuk az amúgy szomorkás hangulatú napokat.

Fülvédő is lehet?

A válasz, hogy: naná! A fülvédő az utóbbi évek nagy slágere. Azok számára lehet tökéletes választás, akik nem szeretik a sapka által nyújtott hátrányokat, hiszen egy-egy fejfedő alá képtelenség bármiféle frizurát készíteni, ezzel szemben a fülvédő megadja a lehetőséget esetleg egy lófarok vagy konty elkészítéséhez. Ráadásul rendkívül divatos, így biztosan a téli hónapok sztárja leszel egy igényes darabbal. A lehetőségek tárháza fülvédők tekintetében is kimeríthetetlen: választhatsz állatmintásat, egyszínűt, feketét vagy fehéret, a lényeg, hogy outfitedet tutira fel dobja emellett pedig a füledet is melegíti.

Kalap a romantikusoknak

Bár nem a legmelegebb viselet, de azok számára, akik a romantikusabb stílust részesítik előnyben kitűnő választás lehet egy romantikus kis kalap vagy barett-sapka. Egy-egy elegánsabb öltözékhez tökéletes választás lehet, a minimál, visszafogott stílushoz tökéletesen passzol, ráadásul a retro stílus fellendülésének köszönhetően egyre többeknél tér vissza ez a régi idők divatja, mely rendkívül ízléses viselet, öltözékünk ékszere.