A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Dekorációs tippek őszre


Terítsünk meg!

Ősszel számos lehetőség adott, hogy egy kicsit felturbózzuk az amúgy szürkének ható hétköznapokat. Ehhez pedig nincs szükségünk semmi másra, mint az évszak adta gyümölcsökre, melyek segítségével akár csodaszép terítéket is varázsolhatunk étkezőasztalunkra egy szempillantás alatt. Ehhez elsősorban egy sütőtökre lesz szükséges, melynek miután kifaragtad a közepét virágokat állíthatsz bele. Ezzel a kis trükkel lesz egy mesés vázád, amely garantáltan feldobja majd az ebédlőasztalnál ülők hangulatát. Emellett pedig hasznosíthatod az évszak által adott megannyi gyümölcsöt is, amiket színes – főként piros és narancssárga gyertyákkal tehetsz még hangulatosabbá.

Színes törölközők

Talán nem is gondolnád, de egy-egy színes – narancsos vagy piros árnyalatú – törölközővel nagyszerűen feldobhatod fürdőszobád látványvilágát. Nincs szükség semmi egyéb csecsebecsére, csupán néhány új, de az ősz színeivel harmonizáló törölközőre, melyek már puszta jelenlétükkel őszi hangulatot varázsolnak a fürdődbe. Ráadásul takarítás közben sem kell vele sokat bajlódni, hiszen az ebben az esetben nem kell sokat törődni a portalanítással.

Öltöztesd fel a bögrédet!

Az interneten rengeteg ilyen képpel találkozhatunk, ahol a bögréket kis színes ruhácskák díszítik. A hideg napok beköszöntével biztosan neked is jobban fog esni a kedvenc teát, kakaód vagy akár kávéd, ha ilyen kis színes köntösbe bújtatod bögrédet. Ha érdekelnek a kreatív feladatok és a kézművesség a hobbid, akkor semmi másra nem lesz szükséges, mind egy általad megválasztott színes fonalra és persze egy akár a videó megosztókon elérhető oktató filmre, mely segítségével elkészítheted életed első bögre melegítőjét.

A faágak szerelmeseinek

Ha te is imádod az őszi tájat csodálni, de állandóan rohansz, akkor ezt a megoldást éppen neked találták ki. Az ősz hangulatát kitűnően adják vissza a faágak, melyeket nyugodtan becsempészhetsz otthonodba is. Ráadásul ezt nem kell olyan gyakran lecserélni, mint a vágott virágot, egy kis vízzel a váza aljában pedig kétszer olyan tartós lesz ez a lenyűgöző őszi dekoráció.

Almamécses

Az ősz egyik kedvelt gyümölcse az alma, melyet számos módon tudunk felhasználni. Ilyen például az almamécses, melynek elkészítése nem igényel különösebb háttértudást, ám mégis csodásan fest majd. Semmi más dolgod nincs, mint az alma tetejét mécses formában kifaragni majd egy teamécsest belehelyezni. Ráadásul miután meggyújtod a kanócot, az alma aromája bekerül a levegőbe így kettő az egyben funkcióval bír, hiszen azonnal lesz egy szuper illóolajod is.