A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Budapesti szórakozóhelyek


Pub-ok és egyéb szórakozóhelyek
Ki mire vágyik, csupán iszogatni és közben beszélgetni, a csendesebb, vagy a zajosabb táncolós helyeket? Nos, számba venni mindegyiket igen nehéz lenne. Mindenesetre a különféle helyek jó hangulata szájról- szájra terjed. Legfőképp mindenki a lakóhelyéhez legközelebb eső helyeket kellene ismerje a legjobban, de itt a fővárosban inkább biztosra szeretünk menni.

A trendi fiatalokat a Bad Beach várja, ahol igazán színvonalas körülmények között bulizhatsz. Kanapék fogadják az ücsörögni vágyókat, de tánctér is várja a bulizni vágyókat. Változatos partikkal várják folyamatosan a vendégeket.

Budapesten található az a négy szintes szórakozóhely, amely több mint 1500 m2-es négy zenei stílusra és változatos programokkal, hétről-hétre várja a bulizni vágyókat.

Dokk Beach – ben óriási funky, r‘n‘b és dance zenére bulizhatunk, hangulatos helyisége várja a szórakozni vágyókat.

Az E-klubban négy bárpult, mixer pult, pizza sarok, VIP kerthelyiség, két táncterem és színpad van. A megújult belső hang és fénytechnika, valamint a nagyteremben 4 db plazma Tv is található. Ezen kívül egész éjjel ingyenes Internet, extrém táncosok, hetente más-más italakciók várják a bulizni vágyókat.

Budapest belvárosában, a Liszt Ferenc téren található a Cafe Vian. Ez a francia stílusú étterem bővelkedik nem csak magyaros ízekben, hanem hűsítő koktélra, vagy kávékülönlegességekre vágyók is megtalálják itt számításaikat.

Ypsilon Cafe – étterem a Stefánia út és a Hungária körút sarkán, a Budapest Aréna szomszédságában található. Belső terének kialakítása, kényelmes bőrkanapés ülőhelyeivel várja ebédelni, vagy vacsorázni vágyókat.

Ha a luxusra vágyunk
Aki igazi történelmi hangulatra vágyik, látogasson el a Budán Az Alabárdos étteremben, ahol a történelem megelevenedik előttünk csodálatos gótikus környezetben. A vendég biztosan meg lesz elégedve a kiszolgálással és az ételek sokféleségével, ízével.

A pesti oldalon már nem csak modern éttermeket találunk, hanem szintén találkozhatunk tradicionális múlttal rendelkező lenyűgöző helyeket. Ilyen pl. a Kárpátia Étterem.

A Fresco Café&Lounge igazi meglepetés a patinás éttermek között. Az étterem modern élményt kínál Budapest „vigalmi negyedében”. Itt rendszeresen szerveznek partikat és főként a fiatalabbak szórakozóhelye. Koktélokban bővelkedő kínálata és igazán jó Dj-i gondoskodnak a garantáltan jó hangulatról.

Az Emporio Armani Caffé  az eredeti  olasz ételek mellett könnyű salátákkal és különleges édességekkel – többek között házi készítésű fagylalttal - várja az ebédelni, vagy vacsorázni vágyó vendégeket. A belső dizájn megtestesíti Giorgio Armani vízióját a modern, lezser életstílusról, amit az Emporio Armani képvisel. Az étterem berendezésében visszaköszönnek az Emporio Armani divatüzletben is látható fényes felületek, amelyeket a műemlék oszlopok körül futó bárpult, a hatalmas tükrök, valamint az art deco stílust idéző piros-fekete bútorok teszik még hangulatosabbá.

New Orleans egy hely, ahol garantáltan el fognak varázsolni. Nyüzsgő, lüktető élet jellemzi és a szaxofon simogató dallama. Számos sztár megfordul e helyen.

Mindezeken kívül számos pub-ot, éttermet, szórakozóhelyet találunk itt Budapesten. Mindenki megtalálja a saját szíve vágyát, ha szórakozni ide jön. Kisebb baráti társaság összefogva választhat a nyugodtabb, beszélgetős helyek, a zenés és táncos helyek, modern és régmúlt stílusú partik sokasága közül.