A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Bikini hadművelet


Megnyitottak a strandok, de az időjárás kezdetben egyáltalán nem volt kegyes a szezon indításához. A rekkenő hőség is eljött, így nézz körbe egy kicsit a lehetőségek között bikini-ügyben. Ha már hónapok óta szenvedsz az edzésektől is, hogy elérd a kívánt alakot akkor itt a remek alkalom, hogy egy kis motiváló erőt találj magadnak és ugorj bele kedvenc bikinidbe!

Mire kell figyelni a választásnál?

Minden évben előfordulnak a strandon olyanok, akiknek nem sikerül kiválasztani a megfelelő darabot. A miérteket inkább ne kutassuk, viszont az biztos, hogy mindenki az alakjához leginkább illő fürdőruhát válasszon és akkor elkerülhetőek a kínos pillanatok! Ha mégsem sikerül elérned a tökéletes alakot a strandolásról akkor sem kell lemondanod, mert egy színben passzoló strandkendővel még mindig divatosan kiegészítheted a szettedet és eltakarhatod a neked nem tetsző részeket.

A nők számára komoly fejtörést okozhat a lenge öltözet kiválasztása, így ha nem bízol saját benyomásaidban, hívd el azt a barátnődet magaddal a vásárláskor, akiről tudod, hogy megmondja a frankót. Legtöbbször ugyanis elkövetjük azt az alapvető hibát, hogy beleszeretünk egy fazonba vagy mintába, ami a próbababán csodálatos, de számunk nem a legelőnyösebb választás mégis megvesszük.

Színek, minták

Az idei szezonban a harsány színek és a nagy minták lesznek jellemzőek. Már tavaly is hódítottak az állatmintás bikinik, egy-egy szexi leopárdon vagy gepárdon legeltethették szemüket a férfiak. Idén azonban már nem csak a minta jelenik meg a fürdőrucikon, hanem maga az állat lenyomata köszön vissza! A jól megszokott pöttyös állatokon túl csíkos mintákkal, de akár krokodilt idéző bikinivel is találkozhatunk ebben az évben a strandokon, sőt a dzsungel motívumok sem hiányozhatnak a palettáról. Akik azonban az egyszínű darabokat részesítik előnyben, azok is megtalálják számításaikat idén is. Nem lesz nehéz a merész színekben pompázó fürdőruhában magukra vonni a figyelmet. A kínálat széles lesz ismét, így kedvedre szemezgethetsz az élénk színek közül, legyen az lila, zöld vagy kék esetleg az örök fekete.

Fazonok

A pántokat illetően is rengeteg alternatíva közül választhatsz. A háromszög felsőkkel idén is trendi lehetsz, bár azoknak áll jól ez a fazon, akik nagyobb kebelmérettel rendelkeznek. A nyakbakötős megoldás középen ízlésesen emeli meg a melleket, gyönyörű összhatást keltve. Ha nem vagy szerencsés e téren a vállpántos megoldás lesz nyerő számodra! A sportos bikinik is várhatóak a közeljövőben a medencék környékén. Ha nem csak barna szeretnél lenni nyáron, hanem belevetnéd magad a vízbe jópár hossz leküzdésére, akkor a tökéletes választás mindenképpen ezek közül kerül majd ki számodra! A trinkinik, a fodros kivitelek, a hosszú vonalú vagy a magas nyakú crop top felsők is bemutatásra kerültek az idei trend vonatkozásában. A magas derekú illetve hosszú ujjú fürdőruhák elsőre igen extravangánsnak tűnhetnek, azonban nagyon hasznos lehet azoknak, akiknek némi takargatnivalója van ezen a téren.

A lehetőségek tárháza a 2015-ös évben sem bizonyul szűkösnek, így fontos elkezdeni a keresgélést a legjobb darab után. Legyünk bátrak, hogy büszkén vonulhassunk a tikkasztó hőségben a medencék között vagy a tengerparton!