A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Bicikli túra helyszínek 2011


Bicikli túra 2011 helyszínek


A kerékpározás mára már egy olyan újfajta életszemlélet jelképeként nőtte ki magát, mely nem csak alternatív kikapcsolódást nyújt, de az egészséges életszemléletet erősítve mindenki számára elérhető lehetőségeket kínál. Így nem csoda, hogy a kerékpáros turizmus az európai turizmus leggyorsabban növekvő területévé vált.

Hazánk szinte minden részén találhatunk szervezett kerékpár túrákat, amelyek közül nem csak profi kerékpárosoknak találhatunk ajánlatokat akár egész éves beosztással, de a hétköznapi emberek számára is felfedezhetünk kevesebb km-es szervezett túrákat. A bicikli túrák - akár egyénileg, akár csoportosan szervezett körülmények között is vágunk bele- felejthetetlen élményeket és aktív kikapcsolódást jelent bárkinek, aki szeretné közelebbről megismerni országunk természeti szépségeit.

Kirándulás a Balatoni régióban


A Balatoni körút összesen 201,9 kilométer hosszú, ebből 95,1 kilométer az önálló kerékpárút, amelynek döntő része a Balaton északi partján található, így akár önállóan is felfedezésre indulhatunk. A west-balaton.hu/kerekpartura oldalon igazi kikapcsolódási lehetőségek közül válogathatunk. Bárkinek ajánlott, aki szeretné közelebbről megismerni ezt a régiót. Bicikli túra a Balatoni Bringakörúton, túra a Keszthelyi hegységben, bringázhatunk a Zala völgyében, vagy akár Kis-Balaton bicikli túra számos útvonalain. Ezek a kerékpártúrák kisebb nagyobb látnivalókkal pihentetik meg a bringázókat és egész napos programot kínálnak az egész családnak.

Szervezett Bicikli túra az ország minden területén


A www.brtsz.hu oldalon igazi túra kedvelők oldala, mely már hagyományokkal teli évtizedeket tudhat maga után, hiszen a szakosztály 1960. óta működik, 2002. óta pedig a Budapesti Természetbarát Sport Szövetség keretében közel húsz túravezető szervez rendszeresen túrákat az ország minden részére, s a határokon túlra is. Gyerekeket, fiatalokat és edzettebbeket megcélzó, jobb erőnlétet igénylő túrákon át a nyugdíjasoknak ajánlott túrákig minden megtalálható akár gyalogos, akár kerékpár túráról legyen is szó.

Itthon, vagy külföldön?


Igazi kerékpáros túrázók oldala www.holkerekparozzak.hu ahol sok hasznos tanácsot találunk a biciklizni vágyóknak. Könnyű, vagy nehéz terepen, aszfalton, dombon, hegyen, tó körül, hazánkban, vagy külföldön, itt minden megtalálható, amit csak szeretnénk. Sok hasznos tanács és érdekes látnivalók, hosszabb-rövidebb túra szakaszok akár kezdőknek, akár haladóknak. Térképes túrakereső és ajánló a kerékpározni vágyóknak.