A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

2015 a szerencsénk záloga, avagy mit jósol nekünk a Jupiter


2015 a szerencsénk záloga, avagy mit jósol nekünk a Jupiter

2015-ben hatalmas változásoknak nézhetünk elébe, ugyanis a kozmikus szerencse istene, a Jupiter fog uralkodni, mely meghozhatja számunkra a szerencsét, az optimizmust és a pozitív hozzáállást. Tehát megkaphatunk mindent, amire már régóta vágytunk, persze csak ha képesek vagyunk megfelelően kiaknázni a Jupiterben rejtőző lehetőségeket.

2014 viharfelhői távozni látszanak és 2015 január 1-jén a szerencse napja virrad majd fel. A Jupiter év sajátos tulajdonsága az életöröm és a pozitivizmus, ugyanis éppen itt van már az ideje egy kis életmódváltásnak, felszabaduló energiának és életörömnek. Ez az év remek lehetőség lehet arra, hogy bontogassuk szárnyainkat, megéljük régóta dédelgetett álmainkat.

Itt az idő, hogy félredobjuk a mértékletességet és a szerénységet, amit a szigort követelő Szaturnusz ragasztott ránk a 2014-es esztendőben. A Jupiter ugyanis ezzel szöges ellentétben áll: bőséget és örömöt hozhat, szerencsében gazdag újesztendő kilátását helyezi előtérbe.

A Jupiter az Oroszlánban

Erre az együttállásra utoljára 49 éve került sor, tehát gyanús, hogy egy emberéletbe csak egyetlen egyszer adódik lehetőség erre a sajátos jelenségre. Augusztus 11-ig a szerencse bolygója az öntudatos és célratörő Oroszlán jegyében pihen majd, felerősítve annak számos pozitív tulajdonságát, úgy, mint a melegszívűség vagy a bizakodás. Az Oroszlánok a Jupiter segítségével tudatában lesznek saját értékeiknek és nem hagyják magukat üres ígéretekkel hitegetni. Megkapnak mindent, amire csak vágynak, kitartásuk és önbizalmuk egy sikeres élet kulcsa lehet, melyben hatalmas segítséget nyújthat a szerencse bolygója. Ugyanakkor a Kosoknak, Ikreknek, Mérlegeknek és Vízöntőknek sem kell elhanyagolva érezniük magukat, ugyanis a szerencse melléjük is szegődhet és a Jupiter képében számukra is érezhető lesz a pozitív kimenetelű változás egészen augusztus 11-ig.

Jupiter a Szűzben

Egy biztos: igazságos évnek nézünk elébe, ugyanis augusztust követően a Jupiter átvándorol a Szűzbe, hogy számára is segítő jobbot nyújtson. Innentől kezdve a Rákok, Skorpiók, Bikák, Bakok és Halak élvezhetik a Jupiter sugárzását. Innentől kezdve az alaposan átgondolt, ésszerű és tudatos döntéseké a főszerep, melyek nagy eséllyel aratják majd le azokat a bizonyos babérokat.

A 2015-ös év rendkívül eredményesnek ígérkezik, ugyanis a Jupiter valahányszor befolyásolja majd saját személyes horoszkópunkat, annyiszor érezzük majd a tettvágy és a teljesíteni akarás attitűdjét. Ráadásul a szerencse istenének köszönhetően nem csupán akarni fogjuk, hanem el is hisszük, hogy képesek vagyunk elérni a kitűzött célt. Végső soron pedig éppen ez a lényeg. Az pedig, hogy a Jupiter a magánélet területén is tartogat pozitív kimenetelű változásokat az már csak hab a tortán. Az idei év eredményekben gazdag lesz az már biztos, csak tudnunk kell ezeket a vágyakat megfelelően hasznosítani. Hiszen a vágy az élet motorja nem?