A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Magyarországi wellness hétvége


Tekintse meg akciós wellness ajánlatunkat itt

Hazánk rendkívül jó természeti adottságokkal rendelkezik, s így egész Európa szerte elismert wellness turizmus helyszínévé nőtte ki magát. A hazánkban felszínre törő gyógyvizeket már a rómaiak is felfedezték, de ezen kívül ezernél is több termálforrással, 5 gyógybarlanggal, 4 iszaplelőhellyel és egy mofettával is büszkélkedhetünk. A wellness jótékony hatásait a szállodák szolgáltatásainak kiterjesztésével már egész évben lehetőségünk nyílik testileg és lelkileg felfrissülni és megszépülni. A nyári szabadság eltöltésén kívül leginkább nemzetünk ünnepnapjai adnak lehetőséget egy hosszú wellness hétvége eltöltésére bárhol az országban.


Az akciós wellness hétvége különböző városokat, azok árait, szolgáltatásainak tömkelegét kellene végignéznünk, szállodáról szállodára klikkelnünk, s az olcsó wellness hétvége után kutathatnánk napestig. Persze vannak olyan oldalak, akik a pihenni vágyó vendégek utazási szokásait felismerve könnyen átlátható oldalakkal segítenek nekünk a wellness hétvége tökéletes és zavartalan szervezésében. Akciókat bemutatva, mint a hosszú hétvégék, 4=3 akció, vagy akár a legolcsóbb szállás és szolgáltatások ajánlatait összegyűjtve könnyedén kiválaszthatjuk a nekünk leginkább megfelelő akciós wellness hétvége egyik ajánlatát.


Egy kis ízelítő az akciós wellness hétvége ajánlatok közül
Az ünnepnapok általában minden évben kedvezően befolyásolják a wellness hétvége szerelmeseinek időbeosztását. Nem kell plusz szabadnap, vagy ha mégis akkor is csak 1-2 nap vész el a dolgozók engedélyezett szabadságaiból. Az akciós wellness hétvége ajánlatai között leggyakrabban 3 nap/ 2 éj választhatunk, vagy esetleg a 4 nap/ 3 éj, természetesen az államilag minden évben előre maghatározott munka és munkaszüneti napok meghatározásai alapján, a szállodák alkalmazkodnak ehhez az ajánlataik kialakítása folyamán.

A pihenni vágyók folyamatosan találkozhatnak az akciós wellness hétvége változatos kínálatával földrajzilag eltérő városokban. Nem is csoda, hiszen minden pihenni vágyó vendég leginkább az olcsó wellness hétvége után érdeklődik. Egyik olcsóbb, másik drágább, ez a szolgáltatás színvonalától, valamint a városok felkapottságától függően változnak.

A Nereus Park Hotel*** Balatonalmádiban akciós wellness hétvége kínálatával igen kedvezőnek mondható. Húsvéti pihenés a Balaton partján, kellemes tavaszi feltöltődést ígér.

Olcsó wellness hétvége szállásajánlata között megemlíthetjük a termálvizéről világhíres Hajdúszoboszlót is, és az olcsó wellness hétvége itt a Sugár Panzióban igazán csekély összegért tudunk megszállni. A wellness szolgáltatásokat a fürdőben tudjuk igénybe venni természetesen külön díj ellenében. Hajdúszoboszló 70 éves múltra tekint vissza, Európa szerte közkedvelt fürdőzőhely.

Akik már most a nyárra gondolnak, azok is találnak akciós wellness hétvége ajánlatot, akár a hévízi Spa & Wellness Hotel Fit****-ben. Az ajánlat 3 éjszakára már jóval többet kell fizetnünk, de a benne foglalt szolgáltatások mennyisége és minősége biztosan kielégíti fáradt testünk kényeztetési igényeit. Hévíz Európa szerte a legismertebb gyógyüdülő hely, hiszen az egyetlen meleg vizes tó, melynek vize 72 óránként teljesen megújul, mindamellett igen tartalmas iszapját gyógyhatású pakolásként is alkalmazzák. A 47 500 négyzetméteres gyógyvizű tó festői környezetben várja a gyógyulni és a felfrissülni vágyókat.

A magas színvonalú szolgáltatásokat kínáló Balatonfüredi Hotel Silver Resort 4*  húsvéti 2 napos ajánlatával méltán sorolhatjuk az olcsó wellness hétvége kínálatok közé mindamellett, hogy a wellness center bármely részletét korlátlanul kihasználhatjuk egész pihenésünk alatt.


Testi és lelki felfrissülés
A wellness hétvége csodálatos hatásairól már minden hosszú hétvégét eltöltött ember szívesen mesél, a testi és lelki energiák újra feltöltenek bennünket. A szellemi kikapcsolódásunkra már csupán a napsütés nyugtató hatással van, mindamellett a környezetváltozás nem csak élményeket kínál, de segít a mindennapok feszültségeitől megszabadítani minket.

További szellemi felfrissülést a wellness hotelekben nyújtott szolgáltatások közé sorolhatjuk az illóolaj, masszázs és kineziológia jótékony hatásait. Ellazulás, pihenés, energia és szellemi frissesség - wellness, ami a mindennapok megváltoztatásával egészségünket is jótékonyan befolyásolja. A wellness hétvége eltöltése egyre nagyobb érdeklődési körrel bír, s egyre kedvezőbb árakat kínálva elmondható, ez mindenkinek jár!

Tekintse meg akciós wellness ajánlatunkat itt