A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Virágküldés napjainkban


A virágok minden korban a nőkhöz, a szépséghez és a költészethez kapcsolódtak. Ha a virágárusnak eláruljuk, milyen alkalomra kívánjuk készíttetni a csokrot, biztosak lehetünk benne, hogy ismerni fogják a virágok jelentését és olyan ajándékot fognak készíteni, amelyben a rejtett üzenet, virágnyelven szólal majd meg. Néhány kedvelt virágfajta: rózsa, tulipán, orchidea, liliom, frézia, asztromélia, nőszirom, kála, amarilla, napraforgó, gerbera, stb.


A virág és a virágküldés
Jelentős események alkalmával, mint névnap, születésnap, anyák napja, nőnap, Valentin nap, ballagás, szalagtűző, vagy esetleg nagyobb rendezvényekhez, mint pl. esküvő, céges buli érdemes valamely virágküldő szolgálatot akár személyesen, akár otthon az internet segítségével felkeresni.

Online megrendelés esetén legtöbbször regisztrálnunk kell az adott honlapon és adatainkat megadva, elérhetőségeinket, valamint a küldemény pontos címét, fizetési módot és hogy mikorra kérjük a szállítást és nem utolsó sorban a kiválasztott virág csokor pontos meghatározását. Mindezek mellett természetesen jártunkban, keltünkben is beléphetünk egy virágküldő szolgálathoz és személyesen, vagy akár telefonon is leadhatjuk megrendelésünket.

Fizetési módok: bankkártyás fizetés akár az üzletben, akár otthon a gép előtt ülve, postai utánvét, készpénzzel az üzletben, postai átutalással, vagy banki átutalással is lehetséges. A bankkártyás fizetés választása alkalmával, ha az nem személyesen az üzletben történik, óvatosan kezeljük, s ha már bebizonyosodott a megbízhatóság, csak azután intézkedjünk és adjuk meg bankkártya adatainkat.

Szállítási határidők szintén a virágküldő szolgálat által meghatározott időtartamon belül történik, ezért érdemes megrendeléseinket ehhez igazítani főként, ha épp aznap szeretnénk virággal kedveskedni szeretteinknek, ismerőseinknek. Érdemes odafigyelni, hogy milyen napokon van kiszállítás, hogy előre tervezni tudjuk a meglepetésünket.

A megrendelésünkről visszaigazolást kapunk, amelyben feltűntetik a kért virág csokor nevét, esetleg számjelét, hogy milyen típusú virágokból hány szálat kértünk és a végösszeget, valamint a postaköltséget, ha van. A megrendelést le is lehet mondani, de figyeljünk, hogy a kiszállítás előtt a virágküldő szolgálat által meghatározott időszakon belül történjen.

A legtöbb virágküldő szolgálat igyekszik minőségi szolgáltatást nyújtani, kiváló minőségű alapanyagokat felhasználva, megfelelő csomagolással ellátni a megrendelt árut. A minőségi kifogásokat rendszerint igyekeznek kijavítani.

A weben böngészve lehetséges, hogy épp nem találjuk meg a hozzánk legközelebb álló virágkompozíciót, ebben az esetben is bátran kérjünk ajánlatot a virágküldőtől és javasoljuk az általunk óhajtott virágok összeállítását, biztosan eleget fognak tenni egyedi igényeinknek.

Különféle akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel kecsegtetnek minket, érdeklődőket, hogy bizalommal és elégedettséggel forduljunk a legközelebbi vásárlás alkalmával is viszont hozzájuk.

Akár belföldön, akár külföldön történik a megrendelés egyes virágküldők készséggel állnak a rendelkezésünkre. Ekkor viszont ügyeljünk az esetleges időeltolódásokra, a megrendelés időben történő ajánlatkérésére, valamint az ehhez egyedien kapcsolódó fizetési módokra.

A virágküldésnek igenis nagy jelentőssége van, ugyanis azon túl, hogy gyönyörűek és kellemes az illatuk, képesek az érzelmek kifejezésén túl az életet is szimbolizálni. Egy kitűnő ajándék és egyben kellemes meglepetés is, ha azt épp egy virágküldő szolgálat segítségével adjuk át. Egy tartalmasabb csokrot, amely már húsz szál virágból áll mindössze tízezer forintért meg tudjuk vásárolni. A nagyobb csokrokat, mint a nyolcvan szál virágból álló kompozíciókért az előzőnek a többszörösét kell feláldoznunk, természetesen a virágok fajtáinak árai eltérőek, így akár ennél jóval olcsóbban is vásárolhatunk. Egy ilyen szolgáltatást egyszer minden férfinak ki kell próbálnia, hiszen láthatjuk, milyen kiváló meglepetés ez a hölgyek számára.