A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Meglepetés nőknek és férfiaknak


Válasszunk egyéni, a megajándékozott ízlését, érdeklődési körét, szokásait figyelembe vevő ajándékot. Kissé ijesztőnek tűnhet, de gyakran még a legközelebbi hozzátartozóinkról sem tudjuk, hogy mire vágynak valójában. Ilyenkor nem árt puhatolózni, a beszélgetéseinket célzottan irányítva információkat szerezni arról, hogy mit szeretnének igazán.

Lényeges a szép csomagolás, mely megtöbbszörözi az ajándék \"értékét\". Mindig legyen tehát időnk gondosan, legjobb ízlésünk szerint becsomagolni az ajándékot, ahogy azt az etikett megkívánja. A magyar ajándékozási szokásoknak megfelelően ugyanis a megajándékozottnak illik azonnal kibontani az ajándékot, és természetesen egy szép csomagolás emeli a pillanat hangulatát.

Mindenkor szem előtt kell viszont tartani a mértékletességet. Vásárláslélektannal foglalkozó szakemberek ugyanis egyöntetűen állítják: a közép-európaiak a kelleténél komolyabban veszik az ajándékozást. Az ajándékozás gyakran társul a túlzott költekezéssel. Ajándékozásra készülve különben nem egymás túllicitálása a cél, már Homérosz is megmondta: \"az ajándék kedves, ha kevés is\".

\"Műköröm

Meglepetés férfiaknak
Ajándékozhatunk egyszerű hétköznap használatos dolgot, mint parfüm, csokoládé, ruházat, de egy egyszeri alkalmas élménydús meglepetés is egyszerű és kitűnő választás lehet.

Extrémebb meglepetések, melyek garantáltan emlékezetesek maradnak: agyaggalamb lövészet, akrobatikus műrepülés, ejtőernyős tandemugrás, Forma 1-es autóvezetés, 1 napos sportkocsibérlés, Rallyzás egy Subaruval. Ajándékozhat egy közkedvelt 1 órás Quad Kalandtúrát is, ahol a cél a pálya meghódítása, a meredek lejtők és ugratók leküzdése.

Mindenki számára hasznos meglepetés lehet a biztonságtechnikai vezetés ami nemcsak élvezetes de sokat is lehet belőle tanulni, például azt, hogy hogyan kell megelőzni a vészhelyzeteket.
Egy kis Strip-tease a legénybúcsúztatón, igen nagy meglepetés lehet a hajdani férj jelöltnek.

Nem csak egyedül muszáj élveznünk, lehet a meglepetés közösen eltöltött romantikus városnézés helikopteren, vagy akár egy limuzin hátsó ülésén. De közel a természethez egy kedves lovaskocsikázás is megteszi a kívánt hatását.

Extra élményekkel teli Null-gravitációs mélyrepülést is választhatunk, melynek helyszíne Moszkvában van. Na persze ehhez már mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.Voltunk már földön, levegőben, de a víz által nyújtott élvezeteket se felejtsük el. A Balatonon egy kellemes vitorlázás is jó meglepetés lehet. A változatos vizisportok egyikének kipróbálása is emlékezetes lehet.

Nem kell azonban mindig nagy ajándékra gondolnunk a férfiak esetében sem, mindig választhatunk egy olcsóbb megoldást, bár egyszer (persze pénztárcánkhoz mérten) mindent jó kipróbálni. Például egy közösen eltöltött vacsora, csónakázás, közös kirándulás, vagy akár egy séta, ami igazán nem kerül semmibe és ahol még a meglepetés sem marad el. Gondolkozzunk csak, melyik nő ne vágyna egy romantikus helyen eltöltött séta közben egy apró mégis nagy értékű zsebből előhúzott meglepetésnek?

Meglepetés nőknek
A Nők esetében is választhatunk egyszerűbb ajándékokat. Azonban figyeljünk arra, ha még nem ismerjük elég régóta ne vegyünk neki fehérneműt, vagy bármilyen ruhadarabot, mert negatív élményt válthat ki a meglepetés. A rosszul kiválasztott ruhadarabbal azt az üzenetet küldhetjük felé, hogy nem tökéletes számunkra, erőltetett az amilyennek mi akarjuk látni őt és az nem feltétlenül egyezik meg stílusával, önértékelésével és lelkivilágával. Házasok esetében viszont igen csak jóérzést válthat ki egy csodaszép csipkés fehérnemű, ekkor már a hölgy önbizalmát növelhetjük vele. Ugyanis a nőket mindig meg kell hódítani és bizonyítanunk nekik, hogy ők a legszebbek számunkra.

Az ékszerekben és a gyönyörű virágcsokrokban sem fognak sohasem csalatkozni, így ezeket bármikor, bármilyen alkalomra szívesen fogadják tőlünk.

Figyelem! A nők is szeretik a különleges ajándékokat. Nem kell bonyolult dolgokra gondolnunk, hiszen a nők mindig szeretnek igényesen és jól kinézni. Szépségkezelő ajándékutalványunknak igencsak örülni fognak, pláne ha azok nem mindennapiak. Lehet az egy kényeztető csokoládés tesmasszázs, Oliva terápia, Day Spa program, vagy akár egy igazi újjászületést nyújtó Bali „fűszeres” kezelés is.

A hölgyek különös figyelmet fordítanak kezeik ápoltságára, viszont kevesüknek adatik meg, hogy erős, szép formájú, természetes körmük legyen. Íme egy nagyszerű meglepetés! A szeretett nőnk otthonában is elkészítheti gyönyörű műkörmét a Diamond Nails műköröm induló készlet segítségével. Ezt követően már, más műköröm alapanyagot és kelléket is ajándékozhatunk.


Nőnek, vagy férfinak is szánjuk a meglepetést a fontos az, hogy igényeinek, vágyainak és az alkalomnak megfelelő ajándékkal álljunk elő.