A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Aloe Vera növény és a Forever aloe vera


Az Aloe vera egy zöld tüskés levelű növény, kb. 60-100 cm hosszúságú levelekkel rendelkezik. Írásos emlékek szerint már a sumérok is csodanövénynek tekintették, Egyiptomban pedig az örök élet szimbóluma volt. A növény őshazájának Afrikát tartják.

Főbb gyógyhatásai

  • Sejtnövekedés serkentő

  • Tisztít és méregtelenít

  • Magas vitamintartalma miatt immunrendszer erősítő

  • Fájdalomcsillapító

  • Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő


Külső alkalmazás
Az Aloe vera növény és a forever aloe vera készítmények használhatóak bőrápolásra, a bőr típusától és nemtől függetlenül. A növény levelét kell meghámozni, míg el nem jutunk az átlátszó belső gél-ig. A gélt minden esetben olajjal együtt kell használni (szőlőmag-, vagy búzacsíraolaj, esetleg avokádó). Az olajat adjuk hozzá az Aloe vera gélhez és ezt masszírozzuk a kívánt felületre.
Ha nincs időn elkészíteni vásároljunk forvere aloe vera gel -t. Szintén érdemes megjegyezni, hogy ne használjuk alkoholos lemosószert, mert így nem fog hatni az Aloe vera.
Felhasználható reumatikus és izületi fájdalmakra. Az Aloe vera jól használható vérzéscsillapítóként, sebfertőtlenítő és gyorsítja a gyógyulás folyamatát. Erre kiválóan alkalmas a forever aloe vera first készítmény, mely bízonyítottan hatékony.
A kozmetika iparban előnyös a hámosodás és regenerálódás segítő anyagai miatt.

Belső alkalmazás
A aloe vera gel -t belső használatra is alkalmas, megtalálható 100% folyékony gélként vagy pl. gyümölcslevekben is, teaként vagy kapszulaformában is.
Az Aloe vera táplálékkiegészítőként is használható, a vitamin- és ásványtartalma miatt. Ezen kívül erősítheti az immunrendszert, aktiválja a vérkeringést, enyhíti a reumás fájdalmakat, és javíthatja a fizikai állóképességet.



Készen kapható Aloe vera készítmények

Az Aloe verából számos terméket készítenek ma már, azok számára, akik nem szeretnének külön a növény gondozásával foglalkozni.
Többek között az alábbi Forvere Aloe vera termékek kaphatóak.


Forever Aloe Vera First
Spray formájában kapható. Használható többek között égési sebekre, vérzéscsillapításra, sebösszehúzásra. Kiváló rovarcsípésekhez és viszketés megszüntetéséhez. Még torok gyuladásra belsőleg is használható.


Forever Aloe Activator
Bőrápolásra alkalmas Aloe vera készítmény. Bőrfrissítő, hidratáló és kondicionáló szerként használható.


Forever Aloe Vera Gel
Immunrendszer erősítő Aloe vera készítmény. Gyomor és emésztési problémákhoz ajánlott. Méregtelenítő, gyulladáscsökkentő és vértisztító.
Több gél is kapható pl: aloe vera gel juice, aloe vera leaf gel stb.


Ezeket, és még más Aloe vera termékeket, az FLP Hungary forgalmazza.
Náluk nem csak vásárlók lehetünk, de segíthetünk az Aloe vera terjesztésében is, ami után jutalékot kaphatunk.