A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Cristiano Ronaldo szexepilje



Napjainkban ő birtokolja minden idők egyik legdrágább futballistája címet, hiszen a Real Madrid 94 millió eurót fizetett érte a Manchester Unitednek. Portugál sztárként érkezett Madridba, ahol rajongók tömkelege várta, s bemutatásán mintegy 90 ezer madridi őrjöngött a Barnabeuban. Cristiano Ronaldo bemutatkozási bulija után percenként 15 Ronaldo mezt adtak el a Real ajándékboltjában. A havi egymillió eurós fizetésével nők tömkelege közül válogathat, na persze a luxusautók sem hiányoznak az életéből.


Cristiano Ronaldo szexepilje
Bár öltözködési stílusában elég vakmerő, hiszen heteroszexuális beállítottsága mellett kedveli a szűk nadrágokat, na meg a gyémánt ékszereket, mint a fülbevalót, vagy a nyakláncot. Nem csoda tehát, hogy nem csak a nők álma, de az azonos neműek is rajonganak érte. Bár Cristiano Ronaldo hű a szexuális beállítottságához, nem is példázza ezt jobban, mint Paris Hilton és Marija Sarapova orosz teniszezőnő viszonya a futballistával. De a hosszú listákban szerepelnek további hírességek, mint Christina Carlos, Lauren Frain, vagy Merche Romero spanyol tévé bemondó nő.

Cristiano Ronaldo kiváltképpen ad a megjelenésére, hiszen nem csupán egész testét szőrteleníti ide értve a szemöldök szedést is, de nem felejtkezik meg soha sem a tökéletesre belőtt frizurájáról sem.

Cristiano Ronaldo David Backhemnhez hasonlóan a Manchester Unitedben kezdték pályafutásukat. Bár a foci életének legfontosabb területét tölti ki, már most próbálkozik a több lábon állás lehetőségével. S mi is lehetne más, mint egy divat üzlet, hiszen a reklámot ő már népszerűségével biztosan elkezdte alapozni. Nővérével közösen megnyitották a CR7 divatüzletét. Cristiano Ronaldo kollekciójában megtalálható a farmerektől egészen a fürdőnadrágig minden, de egy biztos a híres embléma nem maradt le egyikről sem.


Cristiano Ronaldo képek
Az igazán szexis futballistáról számos szuper képek készültek a nők örömére, hiszen melyik hölgy ne szeretné, ha Cristiano Ronaldo képek díszítenék otthonában a falakat. Nem is kell sokat keresgélni annak aki szeretne róla egy képet, hiszen a Kozmopolita playboy szereplésén túl rengeteg újság címlapjára felkerül egy-egy sikeres meccs után, s a hírek rovataiban kiemelt helyen szerepelnek a Cristiano Ronaldo képek. További képeket gyűjthetünk róla, hiszen minden bizonnyal ő lesz az Emporio Armani új alsónemű és farmer reklámszereplője.


Száguldási őrület
Christiano Ronaldo komoly luxusautó gyűjteménnyel rendelkezik, nem csoda, ha újabbnál újabbakat vásárol, hiszen szeret ex barátnőinél hagyni egy-egy darabot. Talán ezért is olyan nagy a női rajongótábora, nemde? Gyűjteményében megtalálható a luxusmárkák mindegyike, mint a Rolls-Royce, a Bentley, a Bugatti, a Porsche, a BMW és a Porsche is. Bár a száguldási őrülete kissé alább hagyott mióta egy Ferrari F 430-al egy alagútban balesete volt, s bár karcolás nélkül megúszta utólag bevallotta, mégis nagyon megrázta az eset.

 

Real Madrid és Ronaldo orrtörés
A Real Madrid és a Málaga elleni mérkőzésen orrcsonttörést okozott ellenfelének Cristiano Ronaldo, így eltiltották két mérkőzésről is. A legközelebbi mérkőzésen a Real Madrid és a Xerez mérkőzésen láthatjuk ismét játszani. S bár Cristiano Ronaldo elmondása szerint nem szándékosan okozott orrsérülést Mtiliganak, a bíró mégis kiállította, az idei szezonban már másodjára.

Bár Mtiliga tudja, nem szándékos volt az eset, az ismételt fellebbezés úgy tűnik sikertelen volt így a következő Real Madrid meccsen nem játszhat a fiatal futballista Cristiano Ronaldo.