A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Szerelem a munkahelyen


A közösségek –így a munkahely is- mindig rengeteg alkalmat kínálnak az ismerkedésre. Előfordulhat, hogy pont az egyik kollégánk után kezdünk vonzódni. Ha nem vagyunk óvatosak, bizony keserves buktatókkal szembesülhetünk. Mielőtt belevágnánk
  • A munkahelyünkön töltjük a legtöbb időt, így szinte tálcán kínálja magát a lehetőség, hogy barátokat, sőt szerelmet találjunk az iroda falai között. De amíg az előbbi csak hasznunkra lehet, úgy az intim románc könnyen bonyodalmakhoz vezet, ha nem vagyunk körültekintőek.
  • Nem árt tisztában lennünk már az elején az esetleges következményekkel.
  • Megnehezíti a dolgokat, ha az egyik vagy mindkét fél családos. Igaz, akkor sem biztos, hogy könnyű a helyzetünk, ha mindketten függetlenek vagyunk. A titkolózás kezdetben rendkívül izgalmas ám hamar kínos teherré is válhat. Arról nem beszélve, hogy mint minden, ez is a titok is napvilágra kerül előbb vagy utóbb és ez sok kellemetlen következményt hozhat magával.
  Miért is izgalmas?
  • A munkahelyi flört mindenkinek jót tesz, hiszen szükségünk van pozitív visszajelzésekre. Az ártalmatlan flört azonban néhány esetben nem áll meg ezen a szinten, viszony lesz belőle. Szerelem, aminek különös varázsa van.
  • Van benne valami izgalmas, hogy rejtegetni kell érzelmeinket. Hiszen a partner közel van és mégis távol, minden nap láthatjuk, ott van mellettünk, de mégsem érinthetjük meg bármikor. Ez az érzés sokszor szárnyakat ad, mámoros érzést nyújt.
  • További pozitívum, hogy gyakorlatilag kiküszöbölhetjük a féltékenységet, hiszen egész nap szem előtt van a kedves, nincs felesleges aggódás ami a szerelem kárára lehetne. Jó esetben ez a kaland a munkánkra is kedvező hatást gyakorol, hiszen szinte egész nap szárnyalunk és partnerünknek is bizonyítani szeretnénk.
  Amire mindenképp figyeljünk
  • Minden esetben kérjünk teljes diszkréciót, és mi se verjük nagydobra a kapcsolatot a munkahelyen, bármennyire is szeretnénk világgá kürtölni jelenlegi boldogságunkat. Nem tudjuk, meddig tart a kapcsolat és mi lesz a kimenetele, ne a kollegákat avassuk be a részletekbe.
  • Sok pletykától és későbbi felesleges fájdalomtól kímélhetjük meg mind a társunkat mind magunkat.
  Minden véget ér egyszer
  • Előfordulhat, hogy a titkos románcból egy nyíltan felvállalt, tartós és boldog kapcsolat lesz, ami akár házassághoz is vezethet. De nem minden munkahelyi viszony kimenetele ilyen szerencsés. Előbb-utóbb az egyik fél belefárad a szerelembe.
  • Azon túl, hogy vélhetően hatalmas lelki sérülést jelent leginkább az elhagyott fél számára, elképzelhető, hogy valakinek távoznia kell a közös munkahelyről. Azonban ha sikerül mindent megbeszélni, és a továbbiakban meg tudjuk húzni a határokat, nem szükségszerű a felmondás egyik félnek sem.
  *** Ha szingli vagy és randizni szeretnél, ne habozz, a társkeresők segítenek!

« Vissza a cikkekhez