A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Biztos hogy összeillünk?


Vajon az első mindent elsöprő pillanat vagy az idő múlásának köszönhető összecsiszolódás dönti el, hogy összepasszolunk párunkkal? Mikor mondhatjuk, hogy valóban összeillünk és nem a megszokás ejtett rabul minket? Vajon jól választottam?
 • Ezt a kérdést egy idő után –legkésőbb az első komolyabb nézeteltérés, vita alkalmával- szinte mindenki felteszi magának. Megfelelő, minden szempontból hozzánk illő partnert nem olyan könnyű találni.
 • Sokszor hajlamosak vagyunk az első alkalom varázsának bűvöletében élni és észrevétlenül beleragadhatunk egy, talán nem is olyan jól működő kapcsolatba, rengeteg kompromisszummal. Ugyanakkor ennek ellenkezője is igaz. Párunkkal olyan nagyszerűen működik minden, mintha mindig is az első randevút élnénk át újra.
 • Ha vannak is súrlódások, hamar túllendülünk rajtuk és a szerelem/szeretet diadalmaskodik.  Jól választani intelligencia, kellő érzékenység és szerencse kérdése is.
  Melyek a legnagyobb tévedések?
 • Ha már nem a szívünkre hallgatva választunk párt, az már eleve nem járható út, vagy legalábbis nagyon hamar szembesülünk az első komoly buktatókkal.  Sérülések nélkül nehéz túllépni rajtuk.
 • Az sem tűnik jó megoldásnak, ha arra appellálunk, hogy majd idővel megváltozik társunk. Ez a legtöbb esetben nem fog bekövetkezni. A nők hajlamosabbak tudatosan, körültekintően választani, de nem lehet igazából észérvekre hagyatkozni egy kapcsolat kialakításakor.
 • A pasik viszont sok esetben anyapótlékot vagy ideális szeretőt keresnek partnerként. Egyik sem igazán optimális módja a párválasztásnak.
  Tartsunk önvizsgálatot
 • Az első pillanat mindenképpen döntő jelentőségű. Az, hogy akkor mi játszódik le bennünk, sok mindenben segíthet a későbbiekben.
 • Tegyünk fel magunknak kérdéseket. Mit éreztünk, amikor először megláttuk őt? Milyen volt az első randevú? Feszélyezett-e minket valami a másik személyében?  Láttunk- e fantáziát a partnerünkben? Volt-e valami, ami már eleinte is idegesített választottunkban? Örömmel készültünk a következő találkozóra? Okozott-e csalódást, ha igen, miben? Megszűnt-e a varázs, ha igen, milyen hamar?
 • A további kérdések már jönnek maguktól, és a bennünk rejlő válasz segíthet megmutatni, hogy helyes úton járunk-e.
  A környezetünk is segíthet
 • Nem egyszer a környezetünk, barátaink és ismerőseink hívják fel a figyelmünket arra, hogy valami nagyon nincs rendben velünk, megváltoztunk. Ez már mindenképpen elgondolkodtató kell, hogy legyen.
 • De ugyanígy arra is következtethetünk a visszajelzésekből, hogy most minden kerek egész körülöttünk, jól vagyunk. De elsősorban saját magunknak kell érezni, hogy harmóniában vagyunk társunkkal, aminek a legegyszerűbb mércéje, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

***

Ha magányos vagy és randizni szeretnél, válassz egy online tárkereső oldalt!

« Vissza a cikkekhez