Az internetes társkeresés során volt már, hogy te is kaptál egy olyan üzenetet, amibe belepirultál? A probléma az, hogy a pasik gyakran összekeverik a csajozás és a társkeresés fogalmát. Egy kalap alá veszik a kettőt, úgy hogy a két dolog egészen más. Csajozni valamivel egyszerűbb, hiszen mindenféle kötöttségtől mentesen kutatunk olyan hölgy után, aki partner lehet a kalandjainkban. Azonban a társkereső oldalakra regisztráló szingli nők jelentős aránya éppen azért érkezik a virtuális térbe, hogy megtalálja a számára tökéletes partnert. Melynek természetesen része a szexualitás is, de eleinte valószínűleg inkább az ismerkedést preferálná.

Társkeresőink, nézd meg őket!
Zoli2016

35 éves, Székesfehérvár

Nikolett55

35 éves, Monor

soros

59 éves,

RozsiNoresz

28 éves, Kiskunhalas

Érdekes kérdés, hogy férfiként vajon tegyél-e szexuális célzásokat az ismerkedés, levélváltás során. Egyes állítások szerint az ismerkedési folyamat gördülékenyebben zajlik, ha mindenféle szexuális célzással spékeli meg a beszélgetést a férfi. Finom célzásokkal ráveszi a kiszemelt hölgyet, hogy képzelje el a szituációt, amikor kettesben vannak, milyen lenne együtt az ágyban és egyéb hasonló megjegyzések. Azt gondolhatnánk, hogy ezzel a trükkel, mely szerint a pasi eléri, hogy a nő a szexre gondoljon máris a következő fázisba léphet és máris nyert ügye van a csábítás terén. Nos, igen, de csak a csábítás terén, ugyanis ez egy nagyon ingoványos terület.

Nyilván a nőket el lehet csábítani, pláne ha ők maguk is nyitottak egy kis kalandra, izgalomra. Azonban az ilyen jellegű kezdeményezések inkább torkollnak pusztán egyéjszakás kalandokba, mintsem hosszantartó, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatba. Persze a kivétel, mind erősíti a szabályt, de a helyzet az, hogy a szexuális tartalmú üzenetekkel nagyon finoman kell bánni.

Éppen ezért, az olyan srácokat, akik már ideje korán szexuális tartalmú, célzású leveleket küldenek nekünk tudat alatt vagy akár tudatosan is, de áthelyezünk a csajozós kategóriába. Hiszen egyértelművé válik számunkra, hogy az ilyen férfi csak a kalandot és a szexet keresi. Maximum abban az esetben állunk szóba az ilyen pasikkal, ha nagyon nincsen senki, akivel komolyabbra fordulhatna a beszélgetés és úgy gondoljuk nekünk is belefér egy kis móka.

Más esetben azonban nagy a valószínűsége, hogy még csak válaszolni sem fog a kiszemelt hölgy. Azonban felmerülhet a kérdés: lehet-e egyáltalán szexuális célzású üzenetet küldeni valakinek az online térben? Természetesen lehet, de kizárólag csak azt követően mikor már kialakult egy bensőségesebb, intim, bizalmi viszony egy férfi és egy nő között, ami nyilvánvalóan egy hossza levélváltás eredménye.

Tehát férfiként tanuld meg, hogy a szexuális célozgatás egyáltalán nem célravezető, ha azt gondolod, ettől a kiszemelted jobban elcsábul, tévedsz. Ha pedig azért keveredsz erre a kényes területre, mert azt gondolod vicces, akkor is rossz helyen kapizsgálsz. Találd meg az arany középutat, ha pedig valóban online társkeresés, világába tényleg párt találni érkeztél, hagyd az efféle célzásokat és igyekezz inkább megismerni azt a valakit, aki komolyan felkeltette az érdeklődésedet. Hidd el, ha szépen lassan közelítesz, a lányok irányába nem lőhetsz mellé az internetes társkeresőkön.