Az internetes tárkeresés izgalmát csak az képes igazán értékelni és megérteni, aki már életében legalább egyszer barangolt egy ilyen közösségi oldalon. A cyber térben ismerkedő szinglik azonban végső soron nem vágynak egyébre, minthogy hosszas levélváltásaik végül egy személyes találkozó keretei közt teljesedjenek be. Azonban a randik kimenetele mindig más és más. Cikkünkben most arra keressük a választ, hogy vajon miért nem keres a férfi az első randit követően? Pláne, ha úgy érezzük az jól is sikerült.

Társkeresőink, nézd meg őket!
donhuan1992

27 éves, Szombathely

Ricsi8381

36 éves, Nagykanizsa

szaszaxxx

35 éves, Debrecen

dorcsii

25 éves, Csökmő

Számos randi a „Majd hívlak” című mondattal zárul, ilyenkor azonban mi nők joggal feltételezhetjük, hogy ez a pasi bizony nyom nélkül el fog tűnni az életünkből. Nyilván léteznek kivételek is, de az esetek nagy többségében az efféle zárómondat valóban nem enged másra következtetni. Gyanúnk persze néhány nap után beigazolódik és felmerül a miért kérdésköre. Miért tűnik el a srác szó nélkül? Mi állhat a dolog hátterében valójában?

Bizonytalan az érzéseidet illetően

Sok pasi igyekszik a bátor felét produkálni egy-egy randi alkalmával, belül azonban éppoly izgatott, mint te vagy. Ráadásul határozottsága sem biztos, hogy minden esetben valódi, lehet, éppen ezzel próbálja izgalmát elkendőzni. Emellett az is elképzelhető, hogy nem tudja miként is kellene dekódolnia az általad küldött üzeneteket. Azok a jelzések, amiket te egyértelműnek gondolsz, a srác számára lehet érthetetlen, kétértelmű üzenetek, ennek pedig lehet az a következménye, hogy nem keres. Na persze az is lehetséges, hogy kiszemelted csupán csak arra vár te tedd meg azt a bizonyos első lépést, hiszen bizonyos pasik egója nem élné túl, ha visszautasítással szembesülne, ezért inkább nem is emeli fel a telefont.

A bőség zavara

Azok a szingli férfiak illetve nők, akik már több próbálnak rátalálni az ideális társra elképzelhető, hogy egyszerre több vasat is tartanak a tűzben. Persze ezzel nem is lenne semmi gond, ám amikor döntés helyzetbe kerülnek, nehéz lehet a választás vagy éppen a nem választás. Könnyen lehet, hogy kiszemelted valóban többet érez irántad és komolyan tervez veled, csak éppen előző randi partnerét igyekszik finoman leépíteni. Ez hatalmas dilemmát okozhat, hiszen ezzel akkor is megbántunk valakit, ha nem is akarunk, azonban ahhoz, hogy egy jól működő párkapcsolatot szeretnénk felépíteni bizony szükséges megtenni ezeket a lépéseket.

Amikor nincs meg a kémia

Biztosan te is érzed egy-egy randi alkalmával, hogy a sráccal egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon. Ezt nagy valószínűséggel ő is éppúgy érzékelte, ám amíg te adnál a dolognak egy végső esélyt, addig ő éppen ellenkezőleg gondolja. Hiszen, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Nincs is annál kellemetlenebb mikor azt próbáljátok tisztázni miért is nem keresitek majd többé a másikat. Az ilyen beszélgetések csupán kellemetlen szituációkat és rémes emlékeket eredményeznek. Ennél tényleg egyszerűbb azt mondani, hogy „Majd hívlak” és szépen elfelejteni azt, ami nem működött.