Fontos és egyben dilemmás kérdés lehet, hogy mit is viseljünk, amikor párunk családjával először találkozunk. Hiszen az első benyomás itt is ugyanúgy számít, csak éppen nem mindegy, hogy milyen színben tűnünk fel életünk párja előtt. Sokan ugyanis éppen ezen első találka alkalmával bakiznak, és ha nem is végleg, de egy időre biztosan elvágják magukat párjuk szülei előtt. Cikkünkben most néhány tanácsot illetve ötletet igyekszünk adni arra az esetre, ha szóba kerülne annak a bizonyos első látogatásnak a lehetősége.

Társkeresőink, nézd meg őket!
laci_wm

31 éves, Budapest

peti81

39 éves, Legyesbénye

vinccce

24 éves, Nyíracsád

candy-ka

25 éves, Budapest

Alkalmi körülmények között

Ha barátod szüleivel alkalmi körülmények között - például az édesanyja születésnapján – találkozol először nagyon fontos, hogy az alkalomhoz illően is öltözködj. Elég kínos volna nem, ha egy aprócska miniruhában jelennél meg miközben mindenki a legcsinosabbik énjét hozta elő. Ha olyan családi eseményre készültök, ahol az ünneplésé a középpont, törekedj a visszafogottságra. Ha egyszínű vászonnadrágban és egy hozzá illő stílusos – mondjuk púderszínű – felsőben jelensz, meg nem lőhetsz mellé. Ezt persze feldobhatod némi kiegészítővel, de a lényeg itt is a minimalizmus. A szülőknél mindenképpen piros pontot érdemel a visszafogottság.

Családi vacsora

Családi vacsora alkalmával nem feltétlenül kell túl elegánsra venni, bár ilyen esetekben érdemes barátodnál kipuhatolni, hogy milyen is náluk egy ilyen összejövetel. Itt érdemes a kényelemre törekedni, egy egyszerű fodros női szoknyával – semmiképpen sem minivel – és egy kényelmes blúzzal nyert ügyed lehet. Azonban, ha még lazább náluk egy ilyen esemény nyugodtan felvehetsz egy kényelmes, sötétebb színű farmert egy elegánsabb felsővel. Így az összhatás biztosan remek lesz. Ékszerek és smink kérdésében itt is a minimalizmusé a fő irány, hajad pedig akár el is tűzheted vagy felkötheted lófarokba.

Karácsony, húsvét és társaik

Ha ünnepek alatt készültök, a nagy bemutatóra mindenképpen figyelj oda, hogy miben is jelensz meg. Az ünnepek alkalmával mindenki szereti megmutatni a legelegánsabb énjét, de arra azért mindenképpen figyelj oda, hogy még véletlenül se vidd túlzásba. Karácsonykor illetve húsvétkor, ha belebújsz a női ruhatárak elengedhetetlen darabjába, azaz a kis feketébe, garantáltan elegáns, visszafogott és nőies leszel. Hiszen a kis fekete időtállósága tagadhatatlan, olyasmi, amivel csak ritkán lehet melléfogni. Ezt párosíthatod egy stílusos nyaklánccal, esetleg gyöngysorral, sminked pedig ezúttal lehet kicsit merészebb, de mindenképpen alkalomhoz illő.

Az öltözködés tehát kulcsfontosságú abban, hogy nagyszerű első benyomást tegyél, amikor találkozol párod szüleivel. Bár rendkívül lényeges, hogy mindig a megfelelő alkalomhoz válaszd ki outfited, de ami még ennél is fontosabb, hogy add végid önmagad. Ha valaki más bőrébe igyekszel bújni, az hamar feltűnik és unszimpátiát kelthet. Hiszen semmi sem mutat majd jobban és tesz pozitív benyomást a szülőkre, mintha látják, hogy fiúk egy okos, intelligens, jó modorú és csinos lányt választott magának. Nem kell túlidegeskedni, ha a fiú igazán szeret téged, szinte biztos, hogy a szülei is imádni fognak.