A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Fogyókúra receptek nőknek nyárra


Nyári fogyókúra receptek nőknek


A fogyókúrázók számára a nyári időszak a legkedvezőbb, hiszen a felesleges kilóktól ekkor szabadulhatunk meg a legkönnyebben. A nagy melegben ugyanis szervezetünk sem kívánja a zsíros ételek túlzott fogyasztását, így a mértékletesség könnyen betartható. Nem beszélve a piacon megjelenő egyre több friss zöldségféléknek köszönhetően már számtalan saláta variációt állíthatunk össze könnyedén magunknak.

Egyhetes nyári fogyókúra


A nyári diéta egyik ismert típusa a víz és gyümölcskúra, mely rendszerint egy hetet vesz igénybe, s a kisebb feleslegektől könnyedén megszabadít minket. A napi ötszöri étkezés, ami napi másfél liter vízből és gyümölcsökből áll, valamint hetente két alkalommal könnyű enyhén fűszerezett szárnyast is lehet hozzá enni. Az ananász, papaya, narancs, a dinnye, a sárgabarack, citrom, ribizli, kiwi cseresznye szintén remek fogyókúra receptek alapjai lehetnek, melyek segítik az emésztést és gyorsítják a zsírok lebontását. Ezekből így érdemes többet ilyenkor fogyasztani.

Fogyókúrás saláta receptek


Bár a mértékletesség is hoz némi eredményt, alaposabb odafigyeléssel már szinte minden félét elkészíthetünk. Az igazi nyári fogyókúra receptek a különféle saláta variációk, amelyek nem csak könnyen elkészíthetőek, de különféle zöldségek és gyümölcsök felhasználásával alacsony kalóriatartalmú ételeket állíthatunk össze.