A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Dohányzóasztal


Természetesen minden a kiválasztáson múlik, van azonban néhány fontos dolog, melyeket mindenkinek tudnia kell, mielőtt beszerezné új dohányzóasztalát.

Vásárlás online


Sokat spórolhatunk, ha az internetről rendeljük meg a dohányzóasztalt. Így a vásárlónak lehetősége van akár a gyártótól is vásárolnia, mely igen csak lecsökkenti a járulékos költségeket. Az internet másik óriási előnye, hogy százszor több terméket meg tudunk nézni, mielőtt kiválasztanánk a megfelelőt, mintha csak a bútorboltokat látogatnánk. Lássuk be sokkal gyorsabban végignézhetünk online katalógusokat, mint személyesen végignézni a boltok kínálatait. Amire nagyon oda kell azonban figyelnünk, azok a termékek leírásai. Nézzük, melyek a legfontosabb dolgok, melyeket nem szabad szem elől tévesztenünk dohányzóasztal választásakor.

Keressük a tömörfából vagy fémből készülteket


Mikor a helyi üzletekben elkezdünk kutatni dohányzóasztalunk után, keressük a tömörfából készült asztalokat.
  • Egy tömörfa asztal sokkal nehezebb lesz, mint egy „szereld magad” asztal.
  • Nem utolsó sorban a tömörfa asztal nagyon erős és ellenálló, egy örök darab.


Gyakran egy szék masszívvitását azzal bizonyítják, hogy akár ugrálni is lehet rajtuk. Nos, ha a kiválasztott dohányzóasztalra nem bírná ki, hogy valaki ráálljon, az valószínűleg nem tömörfából készült, nem feltétlenül jó befektetés.

Ha fém vagy fémkeretes asztalt választunk, itt se felejtsük el, hogy a súlya elárulja, hogy stabil, jó konstrukciót választottunk-e. A jó minőségű fém többet is nyom a latba, így egy könnyű fém asztal esetében biztosak lehetünk abban, hogy nem minőségi, könnyű fémből készült.