A társkereső, ahol könnyen rád talál a szerelem!

Divat – 2011 trendi színei


Az új év divatirányzatai mindig a színek meghatározásával kezdődik. Ezzel egyidőben meghatározódnak az aktuális körvonalak, sziluettek és a mintázatok. A 2011 tavaszi színe tökéletes iránymutatói az elkövetkezendő hónapok meghatározó öltözködési terveinek. Melyek azok a ruhadarabok, melyeket elrakhatjuk, és melyek azok amelyek előtérbe kerülhetnek, mikor a ruhásszekrényünket rendezgetjük. Igaz kint még a tél tombol, de a hókupacok alatt már készülődik a tavasz, és mi már most elhoztuk a tavaszi divat szezon legfrissebb színirányzatait. Nem akármilyen narancs, sárga, vagy kék… ebben a szezonban, rengeteg érdekességet hoz a klasszikus élénkség. És, ha valaki azon gondolkodna, hogy a fehér tényleg egy szín… nos, ezen a tavaszon minden bizonnyal az!

Pink


Nem ám akármilyen pink! Mézárnyalatú pink (fényes, szinte vöröses árnyalat), ez lett kikiáltva a 2011-es év színének, és amilyen gyorsan a divat változik, már a tavaszi kollekciókban is jelentkezik a kifutókon, olyan nagy neveknél is kezdve Jil Sander-től Valentino-n át DKNY-ig. Ez a jellegzetes pink kifejezetten jól párosítható más élénk színekkel, mint a kék (aqua) és a narancs, vagy merész ellentéteket hozhatunk létre semlegesebb színekkel hordva, mint a khaki és homokszín.

Narancs


A divat világa imádja a narancsot, és 2011 tavasza eláraszt minket az új, friss árnyalatokkal, mint a szemet gyönyörködtető datolyaszilvás árnyalat, melyből soha nem lehet elegünk.

Sárga


A sárga gyakran nem a legmegfelelőbb árnyalat a legtöbb nő számára, de ezzel adják meg a tavasz extrémitását, és mi felvesszük vállalva a kockázatot. A választék elképesztő a Chanel meleg, vajtónusújától, Jason Wu és Proenza halványabb, szebb likőrös árnyalatáig. De mustár árnyalatok is megjelennek a tavaszi irányzatokban, a ’70-es évek szellemét idézve.